sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kukkaisiloa

Eilisestä Euroviisu-huumasta on selvitty, tykkäsin kärkimaiden biiseistä (Ruotsi oli vähän mitäänsanomaton), ja Hollantia kuuntelen varmaan omalla ajallakin. Ja saihan se meidän Soft Enginekin kivasti pisteitä! Tänään juhlittu äitienpäivää mummon ja äidin kanssa. Tänään illemmalla tulevat ukkelit takaisin reissusta ja juhlitaan vähän perheen kesken. Keskimmäinen poika poimi mummon avustuksella äitienpäiväkimpun jo perjantaina. Aikas ihana! Hauskaa sunnuntaita kaikille, olivatpa äitejä tai eivät!
It's Mothers' Day in Finland: I went to see my grandmother and mother. Later today I will celebrate with my own boys. I got the flowers from my middle son already on Friday, nice little bouquet from my mother's backyard. Yesterday I watched the Eurovision  song contest. I liked the winner and all top 5 teams (apart from Sweden, there some was unsuprising). And Finland's Soft Engine got a decent amount of points, you go fellas! Have a lovely Sunday!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ilahduin kyllä itsekin tuosta kimpusta, kiva ylläri :)

   Poista
 2. Voi, mikä kaunis kukkakimppu ja tuo maljakko, oih♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskimmäinen on uljas prinssini, sillä on aina jotain ylläreitä äidille. Ja maljakko oli kahden euron löytö, kovasti olen tykännyt :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!