torstai 15. toukokuuta 2014

Kuokkimassa lastenkutsuilla

Kävin eilen kuokkimassa yksissä bileissä, siis 6-vuotispäivillä. No, olivat lapsetkin toki mukana, ja yksi meistä oli jopa kutsuvieraslistalla. Söimme kakkua, sain kahvia ja heittäydyin (ihan pyytämättä) synttärikuvaajaksi. Oli ongintaa, jäätelötötteröt pahvikioskista ja yleistä touhua ja tohinaa. Meidän automies oli onnessaan, kun pääsi huristelemaan leluauton kyytiin. Hyvää settiä!

 


I got to crash a children's party yesterday. Ok, I had my two sons with me, and one of them was actually invited. We ate cake, I had some coffee and I also took the liberty of becoming the official party photographer. There were some games, and ice cream cones. Fun party all around!

4 kommenttia:

 1. Hienosti välittyy kuvista lastenjuhlien iloinen meininki! Tykkään ekan kuvan erivärisistä mutta samanlaisista pinnatuoleista, juuri sopivasti ajan patinaakin niissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivat juhlat, eikä tullut edes hypersokerihumalaa lapsille! (No vähän tietty) Pinnatuolit ovat minunkin suosikkejani. En ollut edes aiemmin huomannut niitä tässä kodissa, mutta tulivat kivasti esiin juhlapöydän ääressä.

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Mukavan värikästä, mutta silti tyylikästä, että silmä lepää kaikessa kauniissa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tiivistetty: tämä koti on tosiaan värikäs ja tyylikäs (aiemminki olen heillä kuvannut). Hauska, että se tunnelma välittyi näistä lähikuvistakin :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!