lauantai 3. toukokuuta 2014

Lauantai laatuseurassa (Arkihaaste 4/5)

Viikon parhaat ovat usein ystävien seurassa vietettyjä hetkiä. Tänään vietimme laatuaikaa vanhojen opiskelukaverien kanssa, joista kaksi saapui Helsingistä meitä Tampesterin likkoja moikkaamaan. Aika kului siivillä, päivitettiin kuulumiset, parannettiin maailmaa ja iltasella tyttäret lähtivät junalle. On se vaan hienoa, miten paljon sydämellisiä, sielukkaita ja mielenkiintoisia ihmisiä minulla on ollut ilo kohdata elämässä niin kasvokkain kuin virtuaalisesti. Arvostan teitä kovasti!

P.S. Käykö kenellekään muulle niin, että väsyttää keväisin vaikka valo lisääntyy? Meikäläisellä on nyt sellainen vaihe menossa, uni painaa simmua. Vaikea uskoa, että talvella jaksoin tehdä pari tuntia töitä puolestayöstä eteenpäin.
I got to meet some old dear friends today who arrived from Helsinki to meet us Tampere gals. We ate well, talked about life and love. It's wonderful how many soulful and warm-hearted people I've gotten to meet in my life both virtually and face-to-face. I appreciate you all!

4 kommenttia:

 1. Ystävien tapaaminen on mukavaa, mutta meillä muutto Treelta tänne pian 3 vuotta sitten on vähentänyt sitä, kun vanhat jäi sinne ja täällä on pitänyt ikään kuin aloittaa alusta. Onneksi uusia ystäviä on löytynyt, mutta sellaisten välittömien ystävyyssuhteiden luominen vie kyllä oman aikansa, etenkin kun käy töissä, kun oli lasten kanssa kotona, ehti tutustua muihin äiteihin lapsineen ja kahvitella yhdessä helpommin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirksikka, allekirjoitan tuon että ystävyyssuhteiden luominen vaatii aikaa. Huomasin meidän Yhdysvaltain vuonna, kuinka vaikeaa se on jopa itselle, vaikka pidän itseäni sosiaalisena tyyppinä. Näin vanhemmiten kyllä arvostan kovasti niitä suhteita, joita olen solminut vuosien mittaan ja jotka ovat säilyneet! Ja eri elämäntilanteissa sitä energiaa tutustumiseen on tosiaan eri määrä.

   Poista
 2. Ystävät ovat aarteita!
  Minulle kevät on aina vaikeampaa aikaa, kuin syksy...olen todella syysihminen vaikka kaikista vuodenajoista tykkäänkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät antavat energiaa ja toivoa elämään! Tykkään keväästäkin kovasti, mutta muistan ennenkin, että tulee hirvittävän väsynyt olo jossain vaiheessa. Syksykin on ihana, eri tavalla. Silloin saa rauhoittua ja vetäytyä puuhailemaan omiaan!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!