lauantai 24. toukokuuta 2014

Olkkarin valkopesu

Olohuoneessa on vähän uudet näkymät, kun entinen musta seinä (vilahtaa täällä) peittyi valkoiseen ruututapettiin. Tämän tilasin Ellokselta samalla kun täydensin keittiön tapettivarantoa (kyllä, se yksi nurkka on edelleen kesken). Nyt 80-lukulainen kierrätyskeskussohvammekin näyttää puoli-inhimilliseltä. (Pahoittelut, että laajakulmakuvia ei ole vieläkään tarjolla. Lasken päiviä siihen, kun saan täydentää kamerakalustoani.) Ostin kerrankin kaupasta kukkia, vaaleanpunaiset neilikat täydentävät olkkarin vaalentunutta sävymaailmaa. Ja Majamoon musta tarjotin on toiselta puolelta puunvärinen, eli monikäyttöinen! Se päätyi nyt työhuoneesta olkkariin.

P.S. Mitenkäs tuo alimman kuvan Vanhat autot -pussi on ihan tyhjä!

I changed the look of our living room by putting some white wallpaper over our previously black wall (you can see a pic here). Our 80's recycled sofa is starting to look half-decent in my eyes. And iI even bought some flowers for once to enhance the new look. I loke that wooden tray from Majamoo: it has two sides to it: black and wood. How come the candy bag in the last shot is totally empty?

32 kommenttia:

 1. Ai että tuo tapetti on kiva! Olen pohdiskellut sitä olkkariimme, ena vaan millään jaksaisi alkaa repimään vanhoja pois. Tapetoin kyllä yleensä aina vanhojen päälle, mutta nykyinen on lähes musta, niin en uskalla jättää alle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetin repiminen voi olla niin tuskastuttavaa puuhaa. Tein tuossa tapetoinnissa sellaisen tempun, että maalasin fiksuna tapetin saumakohtien alle valkoiset raidat pystysuunnassa, ettei musta maali näkyisi. Muuten hyvä idea, mutta siinähän kävi niin, että se valkoinen maalaus siinsikin läpi (onneksi ei pahasti ja vain yhdessä kohtaa). Eli loppupäätelmäni on, että kyllä siitä varmaan mustasävyinen kuviotapetti siintäisi läpi.

   Mulla on muuten yksi sun haasteesi tekemättä, mutta on ollut mielessä toteuttaa. Ei siis ole unohtunut!

   Poista
  2. Okei, hyvä tietää... Nykyisenkin tapetin alla on tumma tapetti... eli jos hommaan alan niin hermot todennäköisesti ovat riekaleina.

   No panic, haasteita on sadellut ja tullut tehtyä sitä vauhtia,etten pysy kärryillä kenelle kaikille niitä olen laittanut ja milloin :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva minustakin. Surffailin muitakin (vähän kalliimpia) vaihtoehtoja, mutta tuo voitti selkeytensä vuoksi.

   Poista
 3. I H A N A !

  Onnistunut muutos. Ja Vanhat Autot. Ne on nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vähän huolestuttaa, että täällä alkaa rempattavat kohteet loppua kesken. Tai sitten pitää jo vaihtaa lattiaa tai purkaa kylppäri :O Vanhat autot ovat heikkouteni, onneksi on noita verottajia jonossa, niin kaikki ei mene mun vyötärölle :D

   Poista
  2. Jos alkaa ahdistaa, eikä ole tekemistä, niin tule Tyynelään :D
   Täällä on sulle tapetoitavaa ;)

   Poista
  3. Älä hyvä ihminen saata kiusauksiin! Siis mua saa kyllä varata tapetointitalkoisiin ;)

   Poista
  4. Tervetulloo :D

   Se meidän tapetti on Gammel Svenska mallistoa. Paperitapettia, jonka kanssa ei käytetä liisteriä. Koko tapetti uitetaan lasten kylpyvannassa ja nostetaan seinälle. Upea keksintö muuten tuollaiset.

   Poista
  5. No tuosta tapettikiinnityksestä en ole koskaan kuullutkaan, kaikkea ne keksivät! Voisin oikeasti käydä kesällä Salon kirppikset katsastamassa, kun niistä olen kuullut hyvää (teikäläiseltä :) Ja sit tietty pistäydyn Tyynelässä samalla. Että voit jättää mulle sinne jonkun seinän tapetoitavaksi!

   Poista
  6. Oot lämpimästi tervetullut Tyynelään kyläilemään :))

   Poista
 4. Hieno tapetti! Kytsin tuota kans medän makkariin, mutta otin sit kuitenkin raitoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Ajattelin ensin, että en voi sentään kahteen huoneeseen ottaa Elloksen tapettia, mutta tuo sattui nyt sopimaan muihin seiniin ja muutenkin kivan graafinen!

   Poista
 5. Tapetti on niin ihana ja kimppu tuoreita kukkia tuo aina kivan lisän tunnelmaan. Taidan lähteä tästä tutkailemaan Elloksen tapettivalikoimia, kun myös sisko sieltä teki hankintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elloksella on kyllä ollut yllättävän kivoja tapettilöytöjä ja ainakin meidän kaksi ovat olleet ihan hyvänlaatuisia ja tukevia tapetteja. Elloksen superalennuksetkin vähän avittavat päätöstä :)

   Poista
 6. Tosi kiva! Ja tapetista tykkään - tietty! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että sunkin blogissa kävin katselemassa, että miltä tapetti näyttää "luonnossa", ja hyvältä se teilläkin näytti!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Toimii tuossa tilassa kivasti ja raikas kuin mikä!

   Poista
 8. Nuo karkkipussit on myysteerisiä...tyhjenevät kummasti..:) TApetti on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkupussit tyhjenevät lisäksi erittäin nopeasti :)

   Poista
 9. Huippuhieno tapetti! Pitää muistaa tämä, jos joskus niiihin puuhiin vielä ryhtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elloksella on ollut kivoja ylläreitä ja oli sopivasti toinen tapetti tilauksessa, niin lukitsin ostopäätökseni :)

   Poista
 10. Onpa hauska tapetti! Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan hauska tapaus, valaisi kummasti meidän olkkarin ilmettä! Mukavat suunnuntain jatkot, Jaana!

   Poista
 11. Tapetti on kyllä ihan todella ihana! Ajaton, tyylikäs ja kaunis! Loistovalinta siis:)! Hihii, Autot-pussi olisi varmasti täälläkin melkoisen pian tyhjänä:D Autot on hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä aikas kiva. Ihailin muutamassa muussakin blogissa kyseistä tapettia ja päädyin eri vaihtoehdoista tuohon. Piti olla kuitenkin aika selkeää ja suurikuvioista, joka sopii huoneeseen, kun olohuoneen raitatapettia ei olla lähiaikoina vaihtamassa. Vanhat autot on todella hyviä, etenkin salmiakin maku ja sitkeysaste iskee minuun!

   Poista
 12. Eiiih, toi sohva on ihana <3 Ja korostuu kivasti toi upee väri vaaleaa seinää vasten <3

  VastaaPoista
 13. Hihii, kiitti, Johanna. Sohva oli vähän sellainen väliaikaisratkaisu, miehen löytö. Mutta olen siihen jo pikkaisen kiintynytkin .)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!