perjantai 23. toukokuuta 2014

Omat eväät

Yksi odotettu vauva saapui maailmaan, ja tänään pääsimme ensi kertaa häntä tapaamaan. Kun meidän hunnilaumamme iskee kohteeseen, on syytä olla omat eväät mukana: veimme siis mennessämme kaksi perhepitsaa ja pari litraa jäätelöä. Tuleva kummilapsemme on maailman suloisin ilmestys. Ja voi näitä lämpöisiä kesäpäiviä ja -iltoja: hivelevät ihoa ja sielua!

P.S. Ensi viikko onkin viimeinen kotiäitiviikkoni (koskaan?) Tämä tätsä palaa työelämään ja poikaset menevät päiväkotiin ja eskariin. Aika innolla odotan töihinpaluuta: fiksuja aikuisten seuraa ja aivokapasiteetin käyttämistä muuhunkin kuin kriisinhallintaan. Ei hullumpaa.We got to meet our new godchild today, he is the cutest thing in the world. When our pack of savages hits new territory, it's always a good idea to bring enough food supplies: we decided two family-sized pizzas and two liters of ice cream would suffice. And by the way, I'm loving our hot summer days and evenings at the moment.

P.S. After next week I am no longer a stay-at-home mom. It's time to go mingle with the grown-ups and use my brain for other things than crisis management. Not too bad, eh!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa töihin paluuta, mut nauti nyt vielä viimeisestä viikosta. Onko jotain erikoissuunnitelmia vai vedätkö vain ihan rutiinilla viimeiset kotiäitihetket?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä nyt nauttii, kun on kesä. Eipä mitään erityistä ole suunniteltu. Kerhorumba pyörii ensi viikolla ja päiväkotiin käymme tutustumassa. Ja alan työllisyys kun on mitä on, voipi olla että näitä kotijaksoja on vielä tulossa...:P

   Poista
 2. Suuria muutoksia sinulle ja lapsille tulossa...:) Uskon, että paalaan innolla töihin..:))
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aika innoissani tästä muutoksesta ja kiva poikienkin päästä saamaan uusia kokemuksia päiväkotiin ja syksyllä eskariin. Ihanaista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Oikein ihanaa työhönpaluuta ja onnittelut kummilapsesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, innolla odotan töihinpaluuta, vaikka jänskättää tietenkin tuo poikasten päiväkotitaipaleen alku. Rakastuin kummilapseen ihan heti!

   Poista
 4. Ihanaa, jännää tulossa :)
  Nauti viimeisestä viikosta. Lämmöstä ja vapaasta.
  Sitten ilolla uutta kohti. Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännää. Ja odotan innolla sitä tunnetta, kun saa olla mielenkiintoisessa työssä ja samalla arkeenkin virtaa uutta energiaa ja inspiraatiota. Nyt on kyllä helppo nauttia kotoilusta, kun on ihana kesä. Kiitos tsempeistä ♥

   Poista
 5. Tsemppiä uusiin juttuihin, kiva, että odotat jo innolla! Ja mukavaa, että sait elämääsi pienen tärkeän ihmisen!
  Meilläkin on eskariinmeno syksyllä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsikka. Olen aina välillä käynyt työpaikalla pyörähtämässä ja siellä on huumorintajuisia ja fiksuja työkavereita, joiden seuraan on kiva päästä. Ja pieni ihminen oli niin rakkaus ♥ Tsempit teidänkin eskaritaipaleelle, on se aina jännä nähdä miten kukin lapsi sopeutuu koulumaailmaan!

   Poista
 6. Onnea uudesta työstä :) Nautinnollisia viime päiviä ennen paluuta työelämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On itse asiassa sama vanha väitösprojekti, jonka menen vihdosta viimein hoitelemaan loppuun, mutta tuttuun työympäristöön ja hauskojen kollegoiden pariin. Nautiskelen viimeiset kotiäiteilyt ja otan sitten uuden elämänvaiheen avosylin vastaan :)

   Poista
 7. Tervetuloa töihin! Kiva saada vaihteeksi tännekin päin mukavien ihmisten muuttoliikettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän jänskättää poikien kannalta tämä muutos, mutta omalta kannalta olen ihan innoissani! Nähdään pian!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!