lauantai 10. toukokuuta 2014

Paikkaansa hakevat: juliste ja sarvi

Nyt on tyystin jäänyt näyttämättä elämäni ehkä ensimmäinen arvontavoitto. Osallistuin nurin-kurin -blogin julistearvontaan ja voitin! Uskomatonta, onneni on selvästi kääntynyt :) Valitsin Dekoron valikoimasta hauskan Puffin-julisteen, joka nyt sai kehyksetkin ympärilleen. Paikkaansa se silti hakee, niin kuin moni muukin asia tällä hetkellä. Tuntuu, että ratkaisu olisi neliöiden tuplaaminen (tai sitten iänikuinen tavaroiden karsiminen).

Toinen paikkaansa etsivä on kirpparilöytöni, eli hieno jättisarvi (taitaa olla hirven?) Olen jo pitkään haikaillut sarvia seinälle. Ajattelin kyllä pienempiä, mutta tätä en voinut jättää kirpputorille. Hinta oli 8 euroa. Laitoin sen nyt kaapin päälle ja Dekorosta julisteen mukana tullut kiva postikortti viereen. Seinälle kiinnittämistäkin mietin, mutta painavan sarven kohdalla tekninen toteutus on vielä auki. Jos on kokemusta sarvikiinnityksistä, otan neuvot ilolla vastaan!

P.S. Tänään meikäläisen kotipäivä (omaa aikaa) ja illalla Euroviisu-finaali!

Two items are looking for their place in our household: a cool Puffin-poster was a raffle win from a Finnish blog and the other item is a moose antler which I purchased from a flea market. I feel we need more space for stuff, or maybe the other opetion is to quit hauling stuff into our apartment :) I have no idea how I could hang the antler in a visually acceptable on the wall, because it is so heavy. Any tips are welcome!

P.S Tonight I am enjoying some alone-time at home and in the evening I'm going to watch the Eurovision-final. Go Finland!

18 kommenttia:

 1. On minustakin! Ja mieskin sattuu jostain syystä olemaan lunni-fani :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se sopii meidän kodin värimaailmaan ja jotenkin kivan leikkisä :)

   Poista
 3. Kivan julisteen valitsit ja tuo sarvi näyttää tuon kortin seurassa aivan toisenlaiselta kuin se olisi esimerkiksi jossain metsästysseuran tiloissa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka, nuo lunnit puhuttelivat minua :) Joo, on se jännä miten esineet saavat eri tiloissa täysin erilaisen fiiliksen.

   Poista
 4. Jee sun sarville!
  Etsintäuurastusodotus palkittiin. Toivottavasti keksit miten saat ne seinälle. :)
  Ja onnea myös voitosta tosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan! Onhan tässä jo odoteltukin löytyväksi. Täytyy miettiä laitanko seinälle, vai mihin. Noita on vain tuo yksi, joten menee tuollaisena yksinäisenä sisustusesineenäkin.

   Poista
 5. Hieno juliste ja upea tuo sarvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna, olin kyllä tyytyväinen molempiin uutuuksiin :)

   Poista
 6. Eikös olekin mukava kun onni joskus kääntyy. Ihana taulu, mutta mikä sarvi - upea. On muuten kaunis pari tuolle graafiselle postikortille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, joskus tuntuu, että tulee paljon hyviä käänteitä lyhyen ajan sisällä, näin minullakin. Jotenkin tuo sarvi kaipasi jotain modernimpaa vastapainokseen, toimii minustakin kivasti!

   Poista
 7. Onnea voitosta, kivan näköinen juliste! Leikkisä, mutta samalla pelkistetyn graafinen. Ja tuo sarvi, mikä löytö! Mä olin myös intopipona, kun aikoinaan löysin sarvet - kaatopaikalta! Olimme viemässä omia roskia pois, ja siellä jätevuoren päällä nökötti sarvet. Toisen roska on tosiaan toisen aarre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset roskislöydöt ovat ihan mahtavia, ihan kuin kohtalo :) Itse en ole vielä koskaan löytänyt roskalavalta mitään huikeaa, vaikka varmasti paljon käyttökelpoista ja hienoakin tavaraa voisi bongata. Mutta onneksi kirpparit ovat aika antoisa penkomispaikka :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!