lauantai 31. toukokuuta 2014

Potretteja maalla

Tänään vietimme esikoisen kevätjuhlat suvivirsineen kaupungissa ja vielä sukulaispojan lakkiaisia ja valmistujaisia maalaismaisemissa. Sain vieläpä ottaa ylioppilaskuvia, katsotaan kelpuuttaako päivänsankari jonkun otoksistani viralliseksi potretiksi. Muotokuvien ottaminen on todella hauskaa, mielelläni tekisin sitä vielä enemmän. Olisi myös hauska suunnitella persoonallisia potretteja lapsista tai aikuisista ja kuvata ne ajan kanssa. Noista lehmistä sai kaikessa rauhassa ottaa kuvia, ne olisivat seisseet malleina vaikka koko päivän!
I celebrated by eldest sons school's spring recitals today and after that went to the countryside to celebrate a relatives graduation party. I even got to take his graduation photos, and hopefully he will qualify some of them as his "official" graduation photo. Love taking portraits by the way, its so much fun. I would love to do it with plenty of time. Those cows would have modelled for me all day long!

9 kommenttia:

 1. Näyttääpä mukavalta juhlapaikalta! Minäkin olen saanut muutamat juhlapotretit kuvata sukulaisille, se on mukavaa mutta myös vähän haastavaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se haastavaa. Kaikki kameran säädöt pitäisi osata muuttaa lyhyellä varoitusajalla tilanteen mukaan, ja joka kerta sitä oppii jotain uutta omien virheidensä kautta. Mutta sekin on mahtavaa, kun saa onnistuneita kuvia ja keksii ihan ite jonkun hyvän kuvauspaikan!

   Poista
 2. Kevätjuhlat ovat ihania! Ihania nuo kuvan lehmät :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätjuhlat ovat raikkaita ja niissä on sellainen tienristeyksen kohta, päättyneitä polkuja ja uusia alkuja!

   Poista
 3. Heh! Lehmykät seisovat vaikka maailman tappiin asti kuvattavana! Sanonta katsoo kuin lehmä uutta porttia, on täysin ymmärrettävissä sen jälkeen kun menee ensi kerran navettaan. Koko navetta hiljenee vain puhekuplat ilmassa paljastaa: "Kuka tuo on?", "Ei ole käynyt täällä ennen" jne... Tuijottavat hiljaa jätti silmillään :)

  ps. Kiva blogi :) liityin listalle!

  -SJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmät ovat minusta niin symppiksiä, niitä peruja, kun pikkutyttönä hoidin niitä mummon maatilalla. Juuri tuo sinun kuvauksesi on osuva :) Nämäkin tulivat tuijottelemaan aina kun juhlaväki tuli pihalle ulkoilemaan. P.S. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa!

   Poista
  2. Minä pukkaan tähän samaan myttyyn sinulle heti haasteenkin :) Päästään tutustumaan paremmin!

   http://myttyra.blogspot.fi/2014/06/haaste-viisi-kysymysta.html

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!