sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Toipilaan leffahetki ja hamamies (Arkihaaste 5/5)

Huh, tänään olemme hoivanneet potilasta, mahatauti iski tännekin. Haimme pikkupoikien kanssa vähän Fantaa, vuokraleffan ja karkkia. Hyvin näytti uppoavan jo kaikenlainen ravinto toipilaaseenkin. Ja veljesten nahistelun määrä on vakio terveydentilasta huolimatta. Meidän hama-helmiharrastaja (keskimmäinen) tekee kivoja pikku töitä, ja minä silitän pyynnöstä.

P.S. Arkihaasteen jälkitunnelmat: vähän tuli kuvaamisen pakko(pulla) fiilis, mutta toisaalta joitakin hyviäkin otoksia olisi jäänyt ottamatta ilman haastetta. Pidin kameraa mukana useammin kuin tavallisesti. Vähän alkoi poltella 365-haaste, eli kuva päivässä.
We have been taking care of a stomach flue patient. Went out to get a DVD, some soda and candy with the smaller boys. The patient seems to be getting better, at least gathering from his appetite and the brotherly bickering. The middle boy does fun little Hama-bead crafts and mama gets to iron the results. 

P.S. This is the last part of the Everyday -challenge. It was kind of an ordeal at times but on the other hand I took more pictures and carried my camera everywhere. I might even go for the 365 challenge which means taking a picture every day.

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti siellä ollaan jo paremmalla puolella. 365 haaste olisi kyllä kieltämättä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää onneksi menevän päivässä ohi tämä tauti. Katsotaan nyt vielä, että kuinka moni poikueesta ottaa tautipöpöstä kopin...

   Poista
 2. Hui, paranemista sinne! tuo kuva päivässä olisi kyllä kiva, mutta en uskalla aloittaa kun olen niin huono pitämään yllä pitkiä haasteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, Ilona. Aika hyvissä voinneissa meni tämä päivä. Odottelen tosiaan, josko tauti lähtee meillä kiertämään muitakin perheenjäseniä.

   Olen myös suhtautunut tuohon 365-haasteeseen melko epäilevästi, se tuntuu niin suurelta sitoumukselta. Toisaalta se olisi juuri kuvaamisen monipuolisuuden kannalta hyvä, tulisi varmasti löydettyä uusia kuvakulmia ja ideoita!

   Poista
 3. Hienoja arjen otoksia olet tallentanut! Sellaisia, joihin on helppo eläytyä ja tunnistaa tilanteet. Mä ajattelin myös kokeilla miten arjen dokumentointi sujuu...meinaan sortua liialliseen "mainosmaisuuteen", joten siinä on haastetta miten malttaa pitää arjen kuvaukset elävinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin vähän haastaa itseäni ottamaan jotain muuta kuin mietittyjä ja asetelmallisia kuvia, kiva jos onnistui. Oli kyllä itsellekin vähän haastavaa, kun ei ollut varsinaisesti mitään "aihetta", kuten noissa blogipäivityksissä tuppaa olemaan. Näitä on kyllä hauska seurata muiden kuvaamina, joten odotan mielenkiinnolla millaista arkea näytät!

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis blogi täältä löytyikään! Ihania kuvia sinulla blogi pullollaan, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna-Liisa, kiitos! Kylläpä muuten nihkeä maanantaiaamu sai piristystä sun kommentista! Tervetuloa!

   Poista
 5. Nam, karkkia!!!!!!!!!!! Tännekkin :)

  Meillä ei olekaan hetkeen leikitty hamahelmillä. Uskaltaisohan sitä tohon 365 -haasteeseen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hirveä karkkihiiri, mutta rajoitan herkutteluani viikonlopulle, muuten ratkeaisi housunsaumat :D Meillä on joku hama-vaihe menossa...365-haastetta ovat muutamat kaverit tehneet, mutta itse en ole vielä uskaltautunut. Niitähän voisi julkaista vaikka kerran viikossa, kunhan ottaa joka päivä yhden!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!