tiistai 6. toukokuuta 2014

Värikäs pesä

Kaverin asunto on värikäs, kuten on muuten kaverikin! Käytiin nuorimmaisen kanssa eilen kahvittelemassa tässä kodissa, jossa punaista on paljon. Silti sitä ei ollut mitenkään päällekäyvästi, vaan se sopii tilan persoonaan täydellisesti. Rakastan tuota pääskytaulua ja tapaa, jolla se rennosti lepää seinää vasten. Asunnossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten ketjussa roikkuvat aurinkolasit ja viuhkat, hauskat turkoosit eläimenpäät eteisessä (lehmän lisäksi sarvikuono ja joku kolmaskin eläin...?) ja nukenpäästä tehty pieni istutusruukku kaktuksen aluille. Nukenpäät sisustuksessa ovat sopivasti häiritseviä ja samalla mielenkiintoisia. Onko tässä seuraava trendi pääkallohuuman hiivuttua?

 Some visual and colorful fireworks from a friend's home. They have a lot of red in the apartment, but it fitted the personality of the space nicely. Love the sparrow board that rests casually against the wall. There were also a lot of fun details: the sungalsses and fans hanging from a chain. Animal figures holding jewelry, doll heads as planting pots. We really should use more doll heads in interior decor, I say. They are kinda creepy and interesting. The next big trend, perhaps!

16 kommenttia:

 1. Viehättävä ja mielenkiintoinen koti. Paljon kivoja yksityiskohtia, erityisesti tuo sarvikuono, pääskytaulu ja nukenpää. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan. Tuota pääskytaulua olen joka kerta ihaillut tuolla kyläillessäni. Ja nukenpäitä voisi kyllä tuunailla pikku maljakoiksi tai ruukuiksi...Luulen, että kirppareilta löytyisi kyllä tarpeita :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan, vähän erilainen kuin yleensä blogeissa pyörivät :)

   Poista
 3. Kiitos :) Ihanaa kun kävitte ja se kolmas on lintu, ankka tai sorsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne, oli päivän virkistys. Joo, se lintuhan se kolmas!

   Poista
 4. Kukkatapetin ja opetustaulun yhdistelmä on aivan ihana! Voi että. Mustavalkohullukin huokailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin olen enemmän minimalisti täällä kotona, mutta kivaa nähdä erilaisia tyylejä, jotka toimivat!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuo tapetti sopi tähän kotiin kuin nenä päähän!

   Poista
 6. Tykkään, koska sisustuksessa on omia juttuja, ei vain niitä, mitä blogimaailmassa tuntuu jokaisella olevan (kyllä minäkin myönnän meneväni tähän mukaan, niinhän ne uudet jutut kulkee), ja uskallusta sisustaa omalla tyylillä. Tuo opetustaulu- ja tapettiyhdistelmä oli minustakin ihan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kun tarpeeksi monta kertaa näkee jonkun jutun blogeissa, alkaa kummasti kiehtoa ihan tiedostamattakin. Siksi on minusta käydä ja kuvata koteja, joissa ei niitä viimeisimpiä tyylikikkailuja seurata. Saa vähän perspektiiviä!

   Poista
 7. Opetustaulu on ihana. Sinulle on blogissani haaste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mulla on ihan selvästi haastevajetta havaittavissa ;)

   Poista
 8. Ihana, kaunis, värikäs ja persoonallinen asunto ystävälläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ihan on omistajansa näköinen koti :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!