perjantai 16. toukokuuta 2014

Viikkoraportti

Tämän viikon keskeiset:
- Kissa pissasi aukijääneeseen lego-laatikkoon. Varmaankin laakea laatikko, jonka pohjalla on jotain rahisevaa, vastaa kokemusta hiekkalaatikosta. Legot pestiin.
 - Keskiviikkona hukkasin silmälasini. Etsin koko kämpän, tavalliset laskupaikat, epätavalliset paikat ja peiliinkin muistin kurkistaa. Torstaiaamuna löysin lasit päästäni. Mystistä.
 - Ensi kesän Tanskan matka on varattu. Koemme Legolandin ihanuuden ja käymme piipahtamassa Kööpenhaminassa.
 - Löysin (jo viime viikolla) Marimekon tunikan kirpputorilta. Maksoi kyllä 20 euroa, mutta varmaan vähemmän kuin uutena. Tämän viikon keskeinen uutinen: silitin sen!
- Olohuoneeseen on tilattu tapetti. Musta seinä saa kyytiä, koska se ei kestä kolhuja.
- Keskeneräisten projektien viikko: olen tehnyt ompeluhommia ja remppahommia pikku hiljaa ja tulostakin on syntynyt. Kakkoskuvan lastenhuoneen seinä on nyt valmis! Ja samaisen kuvan rähjäinen rahi on uudistettu (odottelen vielä nappilähetystä viimestelyn suorittamiseksi).
- Isot pojat lähtivät Savoon "eräjormailemaan" (aikuisseurassa toki, ei huolta). Minä olen kuopuksen kanssa kotimiehenä ja -naisena. Viikonloppuun mahtuu silti yhdet pippalot ja toivottavasti kunnon juoksulenkki.

Hauskat viikonloput!
It's been an eventful week. The cat peed in a Lego container, I lost my glasses and they mysteriously reappeared on my head the next day. I found a fun Marimekko shirt dress in the flea market and we booked our flights to Legoland next summer. I've also been doing some renovation projects, and most of them are almost finished. This weekend I'm staying home with my youngest son, the older ones took to the woods for some good old-fashioned camping (They have grown-ups with them, no worries). And I still have a party to come, plus hopefully a long run! Have a good one, folks!

19 kommenttia:

 1. Kuulostaa elämältä. Itsellä ollut myös vauhdikas viikko. Hiljalleen alkaa arki rakentua myös uuden perheenjäsenen kanssa.

  Ps. Tuossa muuten linkki siihen mun blogiin, josta joskus mainitsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos linkistä. Pitikin kysyä sulta sitä. Eilen siivosin kuva-arkistoja ja teidän kuvat tulivat vastaan. Voisin tuoda ne joku päivä..:)

   Poista
 2. Voi toi paita oli hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo sävyt houkuttelivat ja on uudenveroinen!

   Poista
 3. Hieno tunika! Minäkin suunnittelin Legolandian matkaa kesäksi, mutta päädyimme sittenkin varaaman matkan Kosille. Mutta kiva kuulla sitten teidän reissun jälkeen kokemuksia, jos vaikka ensi vuoden kesäksi varattaisiin reissu Tanskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut se jo pitkään mielessä, kun poikien leikit ovat olleet viisi vuotta melkein lego-pohjaisia. Ja ajateltiin, että mennään ennen kuin vanhin (syksyllä 9-v.) kasvaa liian isoksi. Vaikka toivottavasti se lego-vaihe nyt vielä kestää hälläkin. Joo, ilman muuta postailen Legolandiasta ja Tanskan reissusta sitten heinäkuussa :)

   Poista
 4. Mulle on käynyt joskus samoin silmälasien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, että lasit olivat päässäni, kun yritin tunkea aamulla varalaseja , eivätkä meinanneet millään mennä :)

   Poista
 5. Sama täällä, sekoilua otsalle nostettujen lasien kanssa tai joskus oon jopa ettinyt puhelinta taskuista ja tajunnut, et hei, mähän puhun paraikaa siihen kyseiseen puhelimeen... Voi kissaa, onneksi legot on helppo pestä. Tunikalle peukku täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti lasit ovat ilmaantuneet jostain ja olen ne aamulla tokkurassa laittanut päähän ilman mitään muistikuvia tapahtuneesta. Usein ihminen ei rekisteröi niitä arkisia rutiinejaan, huomaa vaan, että ilmeisesti olen tässä jotain touhunnut... Hauska tuo puhelinjuttu :D

   Poista
 6. Kivoja kuulumisia:) Ja voihan että tuo Tanskan matka, ihan mahtavaa, että pääsette reissuun:)! Legoland olisi takuulla meidänkin lasten (ja aikuisten) mieleen! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi, Tanskasta olen minäkin ihan into piukeana, koska Kööpenhahima. Ja pojat ovat jo pitkään haaveilleet Legolandista :) Ihanat viikonloput sinnekin!

   Poista
 7. Mä olen käynyt Legolandissa joskus kymmenen vuotta sitten, sen aikainen poikaystävä oli Tanskasta ja hänen perheensä oli Legolla töissä. Hehheh, ihan tulvahti muistoja mieleen :D Varmaan tulee hauska reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että aika hauskaa tulee olemaan. Pojat jo etsivät Legolandin kartasta se pääkohteen, eli Lego-kaupan :D

   Poista
 8. Voi Niina sun kanssa :D Kiitos nauruista. Olisin halunnut nähdä sun ilmeen, kun lasit "löytyivät" :D
  Makeen tunikan löysit myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa, että olin aika äimistynyt. :D Tunika on aika kiva, housuja lähdin etsimään ja tunika tuli kotiin. Mutta housut/farkut on vaikea löytää kirpparilta muutenkin, joten hyvä näin!

   Poista
 9. Voi miten kiva toi maalattu oksa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, löysin keskimmäisen pojan päiväkodin pihasta myrskyn jäljiltä viime talvena oksan ja maalasin. Tuossa se on sitten roikkunut siitä asti!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!