maanantai 23. kesäkuuta 2014

Hokkus pokkus, puolita kaappi

Meidän olohuoneemmehan on monitoimitila, eli tv-huone, makuuhuone, vaatehuone ja pyykinkuivaustila kaikki samassa huoneessa. Kätevää! No ei oikeastaan. Mutta juhannusangstissani keksin puolittaa tilanjakajana olleen Bestå-kaapin ja samalla siitä tuli riittävän matala tv-tasoksi. Entisenä tv-tasona toiminut puinen pikkukaappi lähti siivouskomeroon. Nyt Bestå ei ole niin iso möhkö keskellä huonetta ja minä sain lisää laskutilaa! Ja kyllä, herran vuonna 2014 osa suomalaisista vielä katsoo jalkapallon MM-kisoja kuvaputkitelkkarista.

P.S. Arabian valkoinen kaadin löytyi vintiltä yhdestä edellisen asukkaan jättämästä laattalaatikosta. Ei huono! Varsinkin siihen nähden, että kyseinen laatikko on ollut vintillä seitsemän vuotta enkä ole aiemmin "hoksannut" etsiä aarteita laattojen alta. :D
Our living room is a multi-functional space: TV room, bedroom, walk-in-closet and laundry drying space. That's handy, right! Well not really. During our midsummer in the city I did think to divide our Bestå cupboard into two pieces. Now we have a much more streamlined piece of furniture and we could also place our TV on top of the divided cupboard. Yes, it's true,not everyone is watching the 2014 football world championships from a flat screen TV.

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä mukavalta ja valoisalta. Tuollaiset löydöt ovat kyllä kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Olkkari on pikku hiljaa mennyt valkoiseen suuntaan. Kyllä se minun silmääni on tuonut tähän pikku asuntoon lisäneliöitä. Ja tuo keksintö oli mahtava, kun oli ollut ihan silmieni alla koko ajan :)

   Poista
 2. Vau mikä löytö!
  Kaunis tuo asetelma!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskoja löytöjä tuollaiset ilmaiset, jotka ovat olleet lähellä odottamassa koko ajan :)

   Poista
 3. Ihana valo. Oot onnistunut kuvaamaan sen oikean viiden minuutin sisään, kun on paistanut :D

  Kuvaputkitelkkareille kyllä, MM-kisoille ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todistettavasti oli jonain päivänä vähän auringonpaistetta! Mitään muistikuvaa ei siitä jäänyt :D
   Joo, meillä isäntäkin jo sulki tänään telkkarin, tuli MM-ähky. Kuvaputkitelkkarista luopumista aika ajoin harkitaan, mutta aina päädytään siihen, että "toimii vielä, ei voi vaihtaa".

   Poista
 4. Näyttää tosi kivalta, monitoimisuudesta huolimatta! Meillähän on tällä hetkellä vielä vähemmän tilaa, tosin kylppäri ja säilytystilat ovat jättimäisiä asunnon kokoon verrattuna. Kuvaputkitelkkari alkaa näyttää jo hienon retrolta! :D Me päätettiin luopua muuton yhteydessä tv:stä kokonaan.

  VastaaPoista
 5. No kiva kuulla! Joo, telkkari on toisinaan aika vähällä käytöllä. Kaikkihan hengailevat vain tietokonejonossa meillä nykyisin. Mutta näin MM-kisojen aikaan on vanha kuvaputkitelsukin ollut kovassa käytössä. Iso kylppäri olisi kyllä mulle mieleen :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!