sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Jo riittää juhannus

Juhannus 2014. Kävin lenkillä, söin makkaraa, pesin ikkunoita. Ulkona satoi rakeita. Lapset nahistelivat. Muu Suomi hemukoi mökeillänsä ja luonnonhelmassa. Ei siitä sen enempää. Onneksi huomenna on taas arki.The midsummer festivities didn't really reach me this year. Went for a run, ate some sausage, cleaned windows. Outside it was hailing. The kids were bickering. The rest of Finland enjoyed themselves at cottages and in the nature. 'Nuf said about that holiday. Luckily tomorrow is a regular day at the office.

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä se kieltämättä vähän kesäfiiliksiä syö, kun on niin pirskatin kylmä. Nämä kaupunkijuhannukset eivät nyt oikein muutenkaan sytytä. Mutta ensi vuodeksi suunnittelen itselleni juuri sellaisen idyllisen juhannuksen (jonkun) mökillä. Ja ensi vuonnahan on muuten juhannuksena lämmintä, eikö!

   Poista
 2. Juhannus oli kyllä aika floppi tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla ainakin :D Ilmeisesti mökeilläkin oli tosin aika vilpakka meininki...

   Poista
 3. Kuulostaa just hyvälle viikonlopulle. Vuosi sitten kun rakennus oli innokkaimmillaan, ei me varmaankaan vietetty juhannusta. Ainakaan ei muistettu millään mitä tehtiin, vaikka kuin tikisteltiin. Yks punkki tuli mieleen, mut ei oltu varmoja sattuiko se punkki olemaan pojan kaulassa just juhannuksena. Mutta ei aina tarvii tehä mitään sen erikoisempaa, varsinkin kun kelit on mitä on. Rakeita, huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se ihan muuten mukava viikonloppu, jotenkin tämä muiden juhannushekumointi pistää aina miettimään, että olinko oikeassa paikassa ;) Ihana tuo mahdollinen "juhannuspunkki", repesin :D Rakeita tuli tosiaan tuossa iltapäivällä. Taisin sanoa silloin että: Et oo tosissas!

   Poista
 4. Mä muistan kans yhden juhannuksen, kun naapureissa juhlittiin ja mä pesin ikkunoita :) Toivottavasti vähän lämpenee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kauhiaa tällainen pakkojuhlinta. Ei vaan, tykkään kyllä juhlista, varsinkin kun osuvat omalle kohdalle :) Lämmintä odotellessa...

   Poista
 5. Ei mekään vietetty juhannusta. Meillä se meni hommia tehden: isäntä on maalannut taloa ja minä tytön huoneen seinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kiitos, lohdullista kuulla, etten ollut ainoa juhlimaton. Teillähän on kuitenkin saatu paljon aikaan! Tulenpa tsekkailemaan sun blogiin kädenjälkien tulosta :)

   Poista
 6. Oli tänä vuonna kyllä juhannus ihan plääääääh!! ja arki alkaa näköjään myrskyllä ja saikulla. Taidan piiloutua viltin alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se ollut vähän eri, jos ulkona olisi tarjennut olla viittä minuuttia kauempaa. Voi itku tuolle saikulle. Peiton alle vaan, pikaisia paranemisia!

   Poista
 7. Vettä, rakeita, tuulta ja kylmyyttä kuului meidänkin juhannukseen...kotona..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ollut monessa paikassa. En tosin tiedä missä ovat olleet ne, jotka päivittivät ihania mökkikuvia ja luontofiilistelyjä. Minä söin äidin pihassa yhden makkaran vilttiin kääriytyneenä ja sitten äkkiä takaisin sisälle :)

   Poista
 8. Kyllä ja kylmää oli.
  Kiva että on arki taas ja jos vaikka sen mukana tulis kauniit kelitkin...
  Toivotaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minullekin arki maistuu. Toimistollakin on kiva istua, kun ulkona on sateista. Ei ole kiire mihinkään rientoihin ja hommia tulee tehtyä :)

   Poista
 9. On nää ilmat kyllä ankeat. Plaaaaaah. Voisi välillä paistaa.

  Tänään tosin innostuttiin taas suunnittelemaan uusia tapetointeja.
  Se on ihan jees. Sellaista sadepäivän puuhaa.

  VastaaPoista
 10. Jaaha, otanko remonttivaatteet sitten mukaan ;D Voin toimittaa kyllä kesäpiian tehtäviä tarpeen mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :DDD Eiks me joskus puhuttu, että sulle piti jättää tapetointihommia ;) Jos vaikka pääsisit sitä Gammasvenskaa ;)

   Poista
  2. Toimii. Kokemusta löytyy! :DDD.

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!