lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kyläillen

Hyvät kyläpaikat:
- Rento meininki, ei turhaa pingotusta ajelehtivista sukista tai imuroimatta jääneestä eteisestä.
- Ovet ovat auki spontaanisti, ei tarvita varausta viikkokausia etukäteen.
- Hyvää ruokaa, myös vieraat voivat tuoda osansa.
- Saa jäädä yöksi, jos on lupa kotoa.
- Siellä on rakkaita ihmisiä ja naurua.
- Mitä muuta?

P.S. Blogi on vähän hitaalla. Olen taas aloittanut työt ja se tuntuu ihanalta, mutta kotinurkkia ei kauheasti ehdi oikoa ja kuvailla. Pari kivaa haastettakin odottaa sitä oikeaa hetkeä. Ja kunnon blogien ahmimissessiotakin alkaa kaivata. 
P.P.S. Tänään eka puolimaraton ,hui!


I love visiting homes where you can take it easy, no stress, good food and dear friends. And if you have permission from home you can also stay the night.

P.S. The blog has been quiet for a while, I started work again and am loving it, but I don't have that much time to organize our home and take pics. Today I'm running my first half marathon, yikes!

8 kommenttia:

 1. Kyläilemiskulttuuriin saisi tulla lisää entisaikojen spontaaniutta, mutta myös rentoutta, just noin, et yhdessä voidaan vaikka kokkailla eikä kaiken tarvitse olla tiptop. Tänään aamusta ystäväperhe soitti ja kysyi, lähdemmekö mukaan sisäleikkipuistoon ja hetken mietittyäni päätin, että nyt on aika olla spontaani ja lähteä, kotihommat ja muu sai odottaa.
  Hienoa, että töissä on hyvä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin sitä sponttaaniutta. Täällä kaupungissa ei sitä oikein ole, mutta käsittääkseni tuolla maaseudulla ja harvaanasutuilla alueilla sellaista vielä ilmenee. Tuollaiset spontaanit lähtemiset on kyllä hauskoja, jos kaikilla sopiva energiataso eikä mitään pakottavaa muuta menoa. Ja mahtavaa, kun ihmiset spontaanisti kutsuvat toisiaan vaikka juuri sinne sisäleikkipuistoon!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan, rentous ja hauska seura. Toimii joka kerta. Ja saunakin on aina plussaa!

   Poista
 3. Hyvässä kyläpaikassa uskaltaa käydä jääkaapilla, heh. Mä niin toivon, että meillä ihmiset uskaltaisi olla kuin kotonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on muuten totta. Itsekin toivon, että meillä vieras uskaltaa olla rennosti. Usein sanonkin, että: käykää jääkaapilla, kun tulee nälkä :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!