sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Lumoa

Tällä viikolla vietimme iltaa työkaverin mökillä: rillausta ja saunomista, upea kesäilta ja talviturkin kastaminen vilpoisessa järvessä. Puusaunassa ja järviuinnissa on jotain niin sielukasta. Tämä viikko onkin mennyt viilettäessä: työt alkoivat, pojat menivät hoitoon ja iltaisin on ollut jos jonkinlaista hummailua. Kesä on lumoava, kertakaikkiaan. Viikkoon on kuulunut suruakin, sillä eräs tärkeä ihminen nukkui pois. Silti viikko on ollut täynnä elämää, iloa ja kiitollisuutta.
This week has been super busy. I went back to work and the boys started daycare. Even the evenings have been full of activities. I got to spend the evening at a friends summer cabin: barbeque and sauna and we also went swimming in the lake. The week also brought sadness because a dear person passed away. Still this week has been full of gratitude, joy and life.

10 kommenttia:

 1. Ihania rillauksia. Täytetyt sienet ovat suurta herkkua :). Suru tuo joskus esiin myös ilon eri tavalla. Ehkä se on sitä elämän arvostamista. Kauniita kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ensimmäiset kesän rillaukset, ja hyvältä maistui. Juuri noin tämä viikko on mennyt: arkisiin asioihin on tullut syvyyttä ja iloa, kauniisti asian muotoilit. Ihanaa kesää teidänkin poppoolle!

   Poista
 2. Voi mikä tapetti! Ihana!
  Ja on upeaa, että surunkin keskellä osaat löytää iloa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti sopi tuohon mökkiin kuin nenä päähän. Tällä viikolla olen nauttinut ystävistä, perheestä, kesästä ja elämästä eri tavalla, kun suru on tuonut kontrastia ja syvyyttäkin arkeen ♥

   Poista
 3. Osaanottoni sulle <3 Ihania grillattavia sulla! Sienet varsinkin on mun herkkua...Kuvat ovat taas tosi kivoja! Rauhallista sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Oli kyllä mahtavat tarjottavat, grillauksesta kiitos meidän mökkiemännälle. Suloista sunnuntaita sullekin, Jaana!

   Poista
 4. Voimia sinulle ♥ Upeat kuvat...varsinkin tuosta ensimmäisestä tykkään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä poismeno ei tullut yllätyksenä, joten surutyötä on tehty pidemmän aikaa. Kiitos kuvakehuista ♥

   Poista
 5. Niin kauniita kuvia! Suomen kesä on tosiaan lumoava ja herkän kaunis. Hyvää kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Luonnosta nautiskelu ja yhdessäolo ulkona on kesän parasta antia! Ihanaa kesää sullekin!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!