keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Maailman rumin lautanen?

Kun näytin tätä lautasta työkavereille, ne nauroivat. Voi että, ne nauroivat. Mutta sanoin, että tämä on seuraava sisustuksen hittituote. Rumankauniit kurttukaalilautaset. Tämä "aivoksikin" pilkattu lautasmalli tulee leviämään kulovalkean lailla Pinterestissä, blogeissa ja Instagramissa. Siihen saakka ihailen löytöäni ylhäisessä yksinäisyydessä. Ei ole aina helppoa olla tyylin edelläkävijä ;)My colleagues laughed so hard when I introduced my knew find. The world's ugliest plate? I don't know. This might be the next big thing  hitting social media. Ugly cabbage leaf shaped plates. I definitely see it happening. Meanwhile I will admire my plate in solitude. It aint always easy being a trendsetter ;)

29 kommenttia:

 1. No höh...merkilliset työkaverit...tuohan on hieno ja varmasti suuri sisustushitti, kunhan muut tuon kekkaavat..:) Ihan tosi ei lainkaan paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, sanoinkin heille, että ei mene aikaakaan, kun he metsästävät kyseistä lautasta maakunnan kirppareilta :D

   Poista
 2. Joo, tehdään tästä tämän vuoden "blogilautanen", väistyköön Marimekon ja Annon kipot... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt muuten laitan heti Pinterestiin uuden taulun: Ugly items ja pinnaan tuon ekana! Edelläkävijä-palkintoja odotellessa :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No onhan se! Mulla on joku outo mielenkiinto tarjoilulautasiin, niin kauniisiin kuin rumiin :)

   Poista
 4. Sä oot niin hauska. Ja hui hurja, ku ootkin edelläkävijä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maya, joskus itseäkin pelottaa tämä oma valta :D

   Poista
 5. Tuohan on tosi sympaattinen! En välttämättä keskellä kirjoituspöytää pitäisi, mutta jos osaisin sisustaa yleisesti simppelimmin sekin voisi olla ihan mahdollista (: Uutta trendiä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä sitä jotakin! Se kyllä tosiaan kukoistaisi neutraalissa sisustuksessa, valkoista minimalismia meille lisää niin se pääsee oikeuksiinsa :)

   Poista
 6. Legenga on syntynyt! Toi on oikeasti kaikessa kummallisuudessaan ihan täydellinen :)) Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti legenda :D Mun pitää tehdä nyt kokeiluja, että miten saan tästä lautasesta sen täyden potentiaalin irti!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hyvä, jos naurattaa. Niin muakin :D Ja samalla pudistelen tuolle päätäni!

   Poista
 8. Aaahhhaaahhaah. Paras blogipostaus, jonka olen hetkeen lukenut. Naurattaa edelleen. :D Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Kyllä tuo lautanen on jo maksanut itsensä takaisin, 3 eurolla saatiin aika monet naurut :D

   Poista
 9. Aika hauska.. itse muistan nauraneeni siskon crockseille aikoinaan, en ollut koskaan nähnyt rumempia kenkiä ja nyt vaan minäkin sellaisilla töissä käppäilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän ne trendit ihan oikeasti menee. Aika moni sisustuksellinen outous alkaa näyttää hyvältä kun tarpeeksi monta kertaa näkee sen eri asiayhteyksissä. Kurttukaalilautaset mukaan lukien ;)

   Poista
 10. Hauska lautanen ;) Tomaatit passaa siihen tosi hyvin! Kivaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mietin myös jotain valkoista ruokaa, ja ainoa, joka tuli mieleen oli munat. Kävisiköhän tuohon joku muukin...?

   Poista
 11. Meillä oli mun lapsuudessa raparperinlehden näköinen salaattikulho, johon sopi erinomaisesti munasalaatti (lehtisalaattia, keitettyjä ja hienonnettuja kananmunia + kermavaahtoa). Inhosin aina sitä kulhoa, mutta täytyy sanoa, että sun löytöön verrattuna se oli sentään melkein siedettävä... ;) t. Heidi

  VastaaPoista
 12. Heidi, tuossa kulhossa on suuri viisaus, sillä sen avulla on mahdollista pohtia rumuuden ja kauneuden suhteellisuutta. Tuo kulho on suorastaan filosofinen. Munasalaatti kuulostaa mielenkiintoiselta, sopisiko varmaan tuohon kulhoon visuaalisen ilmeensä puolesta...

  VastaaPoista
 13. Totta puhut! On jännä nähdä ja itsekin huomata kuinka jokin tuote blogeissa saa näyttämään kauniimmalta. Kuinka se on aseteltu jne... moni asia on katsojan silmässä.
  Kaunis on kuva kurttulautasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asettelu on kyllä tärkeää, ja sitä huomaa miten suuri merkitys on stailaajilla, jotka kykenevät sitomaan sisustuskuviin tunnetiloja.

   Poista
 14. Onhan se kyllä ruma mutta jokin siinä silti viehättää.
  Kirppis on paras keksintö maailmassa, itsekin koluan niitä mahdollisuuksien mukaan ja yksi huippu löytö kirpparilta päihittää monta turhaa asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kirppisten koluaminen on antoisaa puuhaa. Eikä ole niin väliä tuleeko huteja, jos löydöistä ei maksa liikoja :)

   Poista
  2. No näinpä. Itse olen nyt kevään ja kesä aikana tehnyt mitä huipumpia löytöjä kirppareilta ja siksi niitä sit innolla koluaa uudelleen ja uudelleen.

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!