sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Marmoria kolmessa kerroksessa

Selailin Tori.fi-sivuja yhtenä (muutamana) iltana ja löysin kukkatelineen. Kävin sen noutamassa sitten Nokialta, ja hintaa tuli 12 euroa. Tuossa se nyt on, marmorilautasineen. En ole siitä ihan varma. Muodosta tykkään, enkä ole tuollaista kukkatelinettä ennen nähnyt. Laitoin nyt ensi alkuun pari kaverilta saatua kasvinalkua pikku ruukuissaan. Kyllä se taitaa kuitenkin plussan puolelle jäädä, vaikka melko 80-lukulainen ilmestys onkin. Ja tuohonhan voisi marmorilautasten sijaan tekaista puiset, jos marmori alkaa tyystin tökkiä.
I found this flower stand online and bought it for 12 euros. I'm not quite sure of it, though, it's really 80's. There is something tantalizing about it's shape, I haven't come across a flower stand like this before. It might be growing on me. And if I get sick of the marble plates, I can always make new wooden ones. 

22 kommenttia:

 1. Minusta tuo on aika hauska! Ja jopa vois sanoa hienokin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ihan hauska, ja itse asiassa tuntuu miellyttävän mitä enemmän sitä katselee. Itseä ehkä mietityttää lievä vempulamaisuus, mutta toisaalta keveys ja ilmavuus voi olla myös plussaa.

   Poista
 2. Voi että kuule miten taas osui :D itsekin hankin kirpparilta muutama viikko sitten samanlaisen yksilön :) saapi nähdä mistä se lopulta löytää paikkansa uudessa kodissa :) aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole totta, varsinaiset 80-luvun kaksoset :D Maksoinko ylihintaa? Saitko omasi halvemmalla...:) Nyt jään sitten odottelemaan kieli pitkällä päivitystä teidän kukkatelineestä...Ihanaa kesäkuun alkua sinnekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä se tuossa työhuoneessa ihan kivasti on paikkansa ottanut. Saapa nähdä mitä sille keksin asetella, kun telinettä olen vähän aikaa makustellut..:)

   Poista
 4. Siis tuohan on tosi hieno! Erittäin hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, luotan sun tyylitajuiseen silmääsi :) Tykkään kyllä itsekin tuosta keveästä muodosta ja torista on hauska ostaa, kun pääsee maakuntamatkailemaan samalla!

   Poista
 5. Mullekin tuli heti mieleen, että puiset tasot oisi tosi hienot tuossa. Mutta tuo muoto miellyttää kyllä kovin. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia, muunneltavuus on aina plussaa. Mulla on muutenkin ostoslistalla pistosaha...DIY-kohteen kiiltoa silmissä :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kyllä se nyt taitaa olla paikkansa ansainnut. Kollektiivinen sisustusyhteisö on telineen hyväksynyt :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitti, Piia! Kiva kuulla, että tyylituntosarveni eivät johdattaneet ihan metsään :)

   Poista
 8. Tosi mahtava esine! Ottaisin kotiini oitis! Kasarikin on nyt aika pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, että tykkäät! Mulla ei näköjään ole tuo marmori kadonnut kartalta ja kasari kiinnostaa monessa eri muodossa :)

   Poista
 9. Hieno! Hyvä löytö :)
  Tosiaan tasoja vaihtamalla siitä saa ihan erilaisen tarvittaessa. Mulle kelpaisi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Huh, täällä tapahtuu yhtä ja toista, enkä ole ehtinyt sun blogiin kylään. Ja se oikea kyläilykin olis kiva. Laitan vaikka s-postia aiheesta :)

   Poista
 10. Mun kotona on ollut joskus samanlainen, vieläköhän se löytyisi vintiltä. Hyvää kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenpas myöhässä kommenttivastausten suhteen...Tuo on varmasti sitä aikakautta, että omien vanhempien vintiltä voisi löytyä. Mukavaa kesää sullekin!

   Poista
 11. Se on kaunis yksinkertaisuudessaan!
  Ja anna vaan marmoreiden olla =)...

  VastaaPoista
 12. Kiitos, Tanja. Marmorit ovat saaneet jäädä. Täytyy joskus tehdä vaikka vaihtotasot ihan vaihtelun vuoksi. Minulla on ollut mielessä ostaa pistosaha, ja sillähän saisi vaikka mitä aikaan!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!