tiistai 24. kesäkuuta 2014

Muutama valkoinen

Kokosin kuvia meille tulleista valkeista esineistä. Osa on ollut asunnossa jo jonkun aikaa, mutta eivät ole päätyneet blogiin asti. Löysin vihdoin haikailemiani Arabian kukkaruukkuja kirpputorilta. Ostin kaksi, olivat hyvässä kunnossa ja pinttymät lähtivät taikasienellä. Kaverilta saadut pistokkaat pääsivät vihdoin vesipullosta multaan. Valkoinen kauhateline oli puolestaan äidin Lapin-tuliaisia. Se on minusta kaunis ja käytännöllinen, ei enää tahmean puurokauhan kanssa kikkailua. Ikean pikku lamppu oli kirpparilta sekin kahdella eurolla, se päätyi lastenhuoneeseen.

P.S. Sadepäiväin kuuntelussa Coldplayn "Magic" ja Stereophonicsin "Maybe tomorrow". Mitäs te kuuntelette sadepäivänä?
I gathered photos of some white items that I have purchased. The flower pot  was from the flea market, made by Arabia. The ladle holder was bought by my mother from Lappland, I like the simple aesthetics of it. The Ikea lamp was also a flea find for 2 euros. It ended up in the kids' room. Listening to melancholy music today by Coldplay and Stereophonics. It's damp and rainy here.

12 kommenttia:

 1. Kivat valkoiset :) Täällä kuuntelussa Amorphis ja Stella, vaikkei vettä sadakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Stella on mulle uusi, pitääpä tutustua! Ei täälläkään enää sada, mutta päivä on ollut henkisesti sadepäivä ;)

   Poista
 2. Ihanat ruukut. Taikasieni on pop. Ihan ehdoton joka paikan pesusieni!

  Näinä sadepäivinä on tullut kuunneltua Aino Vennaa. Se uusi suomenkielinenkin kappale ihastutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino Vennaakaan en tunne, vaikka tutulta kuulostaakin nimi. Pistän kuunteluun!

   Poista
 3. Täällä ei vielä sada eikä kyllä ole tullut kuunneltuakaan muuta, kun radioo maalauksen lomassa. Ihania valkoisia juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radiota on kyllä kiva kuunnella muun tekemisen taustalla. Mulla on radio aina lenkillä kuuntelussa. Mitäs siellä maalaillaan, tulenpa kurkistelemaan onko blogissa maalauksen lopputuloksia...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo ovat sellaisia pieniä kivoja juttuja, joista tulee hyvä mieli, kun ohi kulkee. Etenkin Arabian kukkaruukkuja tykkään ihailla päivittäin.

   Poista
 5. Noi kukkaruukut on mun lempparit. Yksinkertaisen kauniit :) Kirppareilta oon saanu hamstrattua niitä mustina kolme kappaletta. Tai ne taitaa olla ihan tummanruskeita. Äidiltä ajattelin adoptoida pari valkoista. Sadepäivinä kuuntelen sateen ropinaa ;)

  VastaaPoista
 6. Ai onko niitä mustinakin, enpä tiennyt. Täytyy pitää silmät auki jos tulee edullisena vastaan. Tykkään itsekin tosi paljon niiden muotoilusta. Sateen ropinahan on parasta mahdollista musiikkia, rauhoittavaa!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!