perjantai 20. kesäkuuta 2014

Tuottajanhattu

Olen saanut tänä keväänä ja kesänä olla mukana mielenkiintoisessa harrastajateatteriproduktiossa. Tampereen Tukkateatteriin tulee syksyllä ensi-iltaan steampunk-henkinen näytelmä, jonka ystäväni ohjaa. Minä puolestani olen saanut päähäni tuottajanhatun, eli olen kuvannut näytelmän promokuvia, tehnyt tuotantotukihakemuksia ja suunnitellut tiedotusta. Tein myös alla olevan flyerin ja loppukesästä suunnittelen vielä posterin. Huippuhauskaa ja haastavaa! Näytelmän nimi on "Missä paikkasi, tiedätkö sen?" ja ensi-ilta on 6.9.2014. Jos steampunk-vaihtoehtohistoria kiinnostaa, kannattaa tykkäilla Tukkateatterin Facebook-sivua ja odotella lisätietoa.

Kiitos taitaville näyttelijöille, jotka heittäytyivät täysillä kuvaussessioon!
I've gotten to be a theater producer this spring and summer. Sounds pretty great, doesn't it! My friend is the director of a steampunk inspired play in a cool little amateur theater in Tampere. I have gotten to take promotional pictures, create flyers and take part in planning the PR. It's been super exciting and challenging as well. The opening night is in September and until there is lots to be done. Thanks to the talented actors for a great photo session!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, on kyllä aikas jännää. Ja hienoa nähdä alusta lähtien miten esitys tulee pikku hiljaa kokoon.

   Poista
 2. Mielenkiintoista! Onko tuo harrastajateatteri ollut kauan pystyssä?
  Nuo työtehtävät kuulostavat vähän siltä, mitä minä töissä teen, paitsi etten ole minkän sortin tuottaja, mutta viestintäalalla kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google kertoi, että perustettu vuonna 1999. Itse en ole ollut aiemmin aktiivisesti mukana, ja nyt vain noissa tiedotushommissa. Toimekuva tosiaan vastaa varmaan tiedottamista, mutta tuottaja kuulostaa aika päheältä ;)

   Poista
 3. Mahtavaa Niina ♥ Onnea ♥

  Toi kuulostaa erittäin mielenkiintoiselle hommalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, darling! On se aika hauskaa, enkä tee puoliksikaan niin paljon tunteja kuin näyttelijät ja ohjaaja, jotka vääntävät harjoituksissa harva se ilta :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!