sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Uudelleenjärjestelyt

Pitkästä aikaa sisustuskuvia. Tuntuu, että meillä on joka taso täynnä ylimääräistä kamaa, eikä mistään saa tästä syystä säällisiä kuvia. Nyt viikonloppuna luovuin jo muutamasta turhasta huonekalusta ja heti keveni asunnon ilme. Työhuoneessa siirsin hyllyä, ripustin pari taulua vapautuneelle seinälle ja tyhjensin turhia tavaroita pois. Seinät voisi vielä maalata. Elämän jäljet näkyvät nopeasti valkoisissa seinissä, ne ovat parin vuoden kulutuksen jäljiltä jo harmaat ja kolhuilla. Alimman kuvan kori oli kiva kirppislöytö. Yleensä löytämäni pärekorit ovat olleet huteria ja kuluneita, mutta tämä oli jämäkkää tekoa ja juuri sopiva lehtikoriksi.

Nyt mentävä jalkapallotuomariksi, poikien nahistelu kantautuu sisälle asti...Reorganized the work space a bit. I got rid of some extra furniture and moved the shelf to another wall, then some posters on the new free wall. Boy, these walls do need a coat of paint. Just a few years since we painted them, but they are already grey and abused. That's what living with infants does to your apartment. The basket was a fun flea find, sturdy enough and in good condition. 

Now I have to take up my duties as a football referee, I can here my boys bickering all the way to our apartment.

24 kommenttia:

 1. Tuttu tunne, tavaraa siellä täällä ja kuvia, joissa näkyy kokonaisuutta, on vaikea ottaa. Pistin myyntiin yhden lipaston jo, et saataisiin lisätilaa. Kivoja kotikuvia ja kaikkia kiinnostavia esineitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä sama. Kun yritän ottaa kokonaisotoksia, niin joku pussukka tai nyssykkä tai roina häiritsee silmää. Tavaraa ulos vaan, toivottavasti saat lipaston myytyä :) Kiitos kehuista!

   Poista
 2. Oi, onpa kauniin inspiroivia kuvia <3. Ja ihana tuo pärekori! Täällä meillä päin oli muutama viikko sitten eräät markkinat, jossa myytiin juuri tuollaisia ihania pärekoreja, mutta hieman liian suolainen hinta sai aikaan sen, että en kotiuttanut yhtään koria meille.. Kirpparilta voisikin siis löytyä : ). Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos kuvat inspiroivat! Pärekoreilla on tosiaan aika suolaiset hinnat välillä. Tästä pulitin kympin, siihen pystyin juuri taipumaan :) Kivat sunnutait sinnekin!

   Poista
 3. Ihanan näköistä ja kivoja yksityiskohtia. Määkin haluan vaaleat lattiat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna! Meillä on vaalea lattia vain tässä työhuoneessa, laminaattia tämä, mutta itse olen jo pitkään haikaillut valkoista parkettia. Kyllä tuo valkoinen laminaattikin tuo kivaa tilantuntua ja valoisuutta.

   Poista
 4. Tuomarin tehtäviä täälläkin on...päivittäin ja useaan otteeseen. Ja raivaus on ihanaa! Olen myynyt rompetta nurkista ja jokainen pois saatu tavara tuo tilaa hengittää :). Hyvältä näyttää sinulla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, erotuomarointi ottaa kyllä välillä voimille. Miten ne eivät vaan kyllästy kahnaamiseen! Raivaaminen on tosiaan mahtavaa. Tuntuu, että saan nykyisin moninkertaiset ilontunteet luopumisesta verrattuna löytämisen riemuun (joka sekin on mukavaa). Onneksi olen kirppareilla tätä nykyä kriittisempi, eikä mukaan tartu montaakaan asiaa.

   Poista
 5. Miten sait luovuttua tavaroista...meilläkin olisi luovuttavaa, mutta miten ja mitä ..."jos kuitenkin johonkin keksin sille vielä paremman paikan"...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, tunnistan kyllä tuon jahkailun tavaroiden suhteen. Harrastan sitä itsekin :) Tuntuu että tämä bloggaaminen ja kuvaaminen on helpottanut luopumista. Kuvista näkee niin selvästi, jos on liikaa roipetta ja ilmavuus näyttää hyvältä omaan silmään. Sitten vaan on ollut pakko kysyä, että tarvitsenko tätä ihan välttämättä? Usein vastaus on ei.

   Poista
 6. Upeat julisteet ja tuo seinäryijy/raanu/vaate - vau! Ja kyllä, tavaran karsiminen vapauttaa. Minulle se tavaran vähyys jotenkin tuo ihan fyysisen tunteen, että on helpompi hengittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin noista julisteista ja tajusin juuri, että nehän sopivat vierekkäin :) Seinävaatteen löysin suhteellisen edullisesti kirpparilta, en ole siihen vielä kyllästynyt! Hyvin kuvattu, minulla sama fiilis, että tulee fyysinen vaikutus, kun pääsee turhasta eroon.

   Poista
 7. Niin valoisia kuvia... Kaunista!!
  Kori oli hyvä löytö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tanja :) Kori oli yksi niitä tapauksia, jonka jätin ensin hyllyyn ja sitten palasin hakemaan. Olen kyllä tyytyväinen tuohon löytöön!

   Poista
 8. Onpa teillä kaunista. Kivoaja yksityiskohtia ja kuitenkin avaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katjuska :) Avaruuden tuntua aina kaipailen ja kiva kuulla, että sellainen vaikutelma tulee, vaikka tuo työhuonekin on aika pieni neliöiltään!

   Poista
 9. Ensin raivataan ja sitten taas kirppareille ;))
  Ihana korilöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Olen ristiriitainen hahmo :) Ihan täpinöissäni odotan viikonlopun reissua!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! Kun vähän karsii, niin nuo olemass olevat esineet pääsevät paremmin oikeuksiinsa :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!