keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Pakollinen Legoland-arvio

En mene koskaan enää Legolandiin heinäkuussa. Kuulemma eivät mene tanskalaisetkaan, koska tietävät paremmin. Ihan hirveä ruuhka ja kuuma kuin saunassa, mutta tulipahan nähtyä. Laitteet olivat minun ja esikoisen mielestä hiukan kesymmät kuin Särkänniemessä (siis vatsanpohjakouristus-mittarilla), mutta rakennelmat olivat hienoja. Oli aika nostalgista nähdä livenä alkuperäisen Minilandin rakennelmia, joista on lapsesta saakka nähnyt kuvia. Monet lapsiperheet menevät Legolandiin pariksi päiväksi, mutta meille riitti yksikin varsin hyvin. 

Asiantuntija-arvio (8-v.) Arvosana: 9. "Olisi voinut olla hurjempia laitteita".
Asiantuntija-arvio (6-v.) Arvosana: 10. "Parasta oli Lego-kauppa."


I will never again visit Legoland in July. It was hot as h... and too crowded. The Danish know this and prefer other months. The rides were not as thrilling (read: didn't turn your stomach as much) as in our home town amusement park, but we enjoyed the extravagant Lego artwork. It was especially fun to see the Minland buildings which I've been admiring in pictures since a kid. The boys enjoyed the park and especially the Lego shop!

16 kommenttia:

 1. Me olimme tuolla suomen juhannuksen aikaan ja silloin oli vielä siedettävää jonotella. Itse en innostunut kuin rakennelmista ja pingviineistä. Tulipahan nähtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä rakennelmia oli hauska katsoa, tosi pingviineitä emme kunnolla ehtineet edes katsoa, jos tarkoitat sitä elokuva/3D-show'ta?

   Poista
 2. Minä olin aikoinaan yläasteen luokkaretekkä käymässä tuolla, se oli kevättä ja oli melko fiileää. Ei juuri muita kuin me :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä. Viileät ja tyhjät huvipuistot ovat minun mieleeni :)

   Poista
 3. Näyttää kyllä todella kivalta paikalta, vaikka voin kuvitella, että kuuma on ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli paljon nähtävää kaikenikäisille. Huh, oli tosi kuuma, enkä ole ennen jonottanut 40 minuttia noin 2 minsaa kestävään laitteeseen!

   Poista
 4. Kuvat näyttää kyllä tosi söpöiltä, etenkin nuo talorivistöt! En ole käynyt Legolandissa, enkä nähnyt paljon kuviakaan. Jospa lapset seuraavalla reissulla osaisivat olla jo nahistelematta niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi, että ensi reissuahan ei tule :D Olemme henkisesti ihan poikki! Talorivistöt olivat minunkin suosikkejani :)

   Poista
 5. Onpas kyllä söpön näköisiä pikkutaloja! :)

  En ole itse käynyt paikassa, mutta paljon paljon olen kehuja kuullut. Ja lapsethan rakastavat tuota paikkaa!! :)

  Ainoa miinus mitä olen tainnut kuulla on parkkipaikoilla riehuvat varastelijat. Ystäväperheeni asuntoautoon oli murtauduttu, kamerat ja puhelimet lähteneet - rahoja/passeja eivät onneksi löytäneet... Vinkiksi siis kaikille sinne matkustaville, lukot tarkkaan syyniin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä oli muuten varoituskyltti parkkipaikalla, joka kehotti ottamaan kaikki arvotavarat mukaan autosta. Huh, onneksi kavereidesi passit ja rahat sentään säästyivät, tosi harmillista tuollainen rötöstely!

   Poista
 6. Oho, Tanskan Legoland tuntuu aikalailla muuttuneen sitten 80-luvun. En (ainakaan) muista hurjia tai edes kesyjä laitteita, enkä tungosahdistusta. Pitäisi kai kysyä meidän asiantuntijoilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitteita on varmaan päivitetty aika lailla 80-luvun jälkeen. Mutta monet noista rakennelmista näyttivät olevan alkuperäisiä, mikä minua erityisesti kiehtoi :)

   Poista
 7. Upeita! Ihan piti katsoa onko nuo talot oikeita vai minitaloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä aikas taidokkaita rakennelmia! Niitä olisi enemmänkin ihastellut :)

   Poista
 8. Tarkoitin oikeita pingviineitä joita oli altaassa siellä ihan perällä. Se pingviini vuoristorata pysähtyi niiden kohdalle siinä lopussa. Lasten riitely on stressaavaa, varsinkin lomalla kun haluaisi ottaa rennosti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä missattiin oikeatkin pingviinit! Oho, pitääpä mennä takaisin ensi heinäkuussa :D :D On muuten ollut tosi leppoisaa olla nyt kotona, kun ipanat eivät ole koko ajan toistensa kimpussa!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!