perjantai 18. heinäkuuta 2014

Rakkauskirje

Kööpenhamina, Köpis, rakkaani. Kahdenkeskiset hetkemme olivat tällä reissulla melko vähäiset, mutta nautin suuresti ilmapiiristäsi. Olet viriili ja värikäs! Asukkaasi ovat ystävällisiä, vaikka en ymmärrä heidän puheestaan kuin muutaman sanan sieltä täältä. Kunpa voisin seuraavalla kerralla vuokrata pyörän ja tutustua kulttuuritarjontaasi. Ja ehkä jopa shoppailla hiukan. Kyllä, kävin Illums Bolighusissa, se oli elämys. Näin pienen merenneidon vesiltä käsin. Kävin upeassa luonnontieteellisessä museossa, mutta silti tuntuu, että liian paljon jäi näkemättä. Niisk, sinua kaivaten!


Copenhagen, my love. Love the city and it's cool atmosphere. Didn't get to see much of darling Copenhagen this time. I did visit Illums Bolighus, what an experience. Also saw the little mermaid from the water. We also visited the Natural Science Museum, which was wonderful. Still, there would have been much to see. I hope to rent a bike next time and get to visit the museums. Sniff, miss you Copenhagen!

12 kommenttia:

 1. Voi että, on niin paljon ihania matkakohteita! Mä olen käynyt Kööpenhaminassa kerran, joskus 16-vuotiaana, ja aina halunnut mennä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin olisi ollut Köpiksessä aiemminkin, kun tuntui niin kotoisalta paikata. Mutta tosiasiassa olen vain tosi pikaisesti käynyt siellä jonkun toisen reissun yhteydessä. Nyt pääsin fiilistelemään vähän enemmän, mutta ensi kerralla aion mennä aikuisseurassa!

   Poista
 2. Me jaetaan yhteinen rakkaus, Köpis on <3 Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joanna, ihanahan se on! Otin sun blogista sisutusliikevinkkejäkin ylös, mutta en sitten ehtinyt muuta kuin kipaista Strögetillä pikaisesti. Pakko vaan mennä uudestaan :)

   Poista
 3. Kaunis rakkauskirje. Reissuissa on aina ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhamina oli kyllä suosikkini tällä reissulla. Jos vielä pääsisi ihan itsekseen joskus ja saisi koluta kaupunkia rauhassa!

   Poista
 4. Voi kuule, jaan tunteesi täysin. Meidän yhteinen aikamme tänä kesänä oli pari hassua tuntia. Meillä oli niin tiukka aikataulu, etten ehtinyt kuin käydä kävelykadulla pikavisiitillä Stillebeninssä ja illums bolighusetissa. Olisi ihanaa tehdä sellainen reissu, jossa olisi samanhenkistä porukkaa enemmänkin. Oma mieheni ei juurikaan noista sisustuspuodeista ym välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terhi, bloggaajien yhteisreissu Köpikseen ? :) Meillä sama ongelma, ettei sisustuspuodeissa kiertelyyn löydy seuraa saati aikaa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Suosittelen, ja pakko päästä uudelleen aikuisporukalla!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!