maanantai 14. heinäkuuta 2014

Spontaani pysähdys

Virallinen matkaraportti Tanskanmaalta alkaa tästä: reissumme käynnistyi aamulennolla ja autonvuokrauksella. Matkalla oli mahdollisuus pysähtyä Nyborgissa, josta löysimme linnan, suihkulähteen ja valtavan meduusaparven. Iso-Beltin silta näkyy ensimmäisessä kuvassa, sillä on pituutta 18 kilometriä. Lisätkää tähän ääniraidaksi veljesten jatkuva nahistelu ja kähinä, tällä reissulla tehtiin ennätys kyseisen lajin määrässä. Huh, päätimme, että ensi kesänä lähdemme reissuun yhden lapsen kanssa kerrallaan. Vähemmän stressiä ja sitä pääsee jopa nauttimaan matkaseurastaan!


 Our trip to Denmark began with a morning flight and a car rental. We drove from Copenhagen to the opposite coast to get closer to Legoland. On the way we stopped in a nice little town called Nyborg. It had a fun castle to explore and we also found a fountain to play in and a huge swarm of jellyfish. You can add the sounds of little boys bickering and tussling in the background. We set an all time record in that activity on this holiday. We also decided to go travelling with only one kid at a time next summer. Less stress and you actually get to enjoy your travel company! 

8 kommenttia:

 1. Kiitos näistä kuvista. Niitä oli ihan ilo katsoa, niin kauniita ♥

  Mut siis meduusoja? Mä en oo yhtään ajatellut, että niitä ois noin pohjoisessa. Vain etelän lämpimissä vesissä.
  T: sivistyksessä (tämäkin) aukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos itsellesi kehuista! Tuo meduusaparvi oli ihan ylläri, niitä oli varmaan tuhansia vaelluksella rannassa, en tiedä mitä oikein touhusivat? Mullakin siis aukko sivistyksessä. Oltiin kyllä kaikki ihan uuvuksissa reissun jälkeen, oli niin moniosainen ja monivaiheinen matka. Mutta ajattelin jo tänään, että onneksi on kamera niin jää kauniita matkamuistoja vaikka nahjausta oli takapenkkiosastolla riittämiin...:)

   Poista
 2. Upea kuva meduusoista...en ole minäkään tiennyt, että niitä täällä päin maailmaa löytyy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otin parikymmentä kuvaa niistä, mutta suurin osa oli epätarkkoja. Onneksi yksi kuva onnistui :)

   Poista
 3. Ihania kuvia wau. Jeps lasten riitely reissussa on kyl niin raskasta, välillä tuntuu etteikö mikään todellakaan riitä? Ihanaa reissuilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanni! Juu, palattiin jo reissusta kotiin, mutta postailen näitä vähän jälkijunassa. Veti kyllä mehut pois tämä reissu, mutta kyllä oli ainakin kiva kuvata Tanskassa. Laitan vielä muutaman reissupostauksen :)

   Poista
 4. Vau mitä kuvia ja mäkin ihastelen noita meduusoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Minä menin ihan hiljaiseksi meduusaparven edessä, en ole moista ennen nähnyt!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!