keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Tämän tiedän silkkiperhosista

Lupasin esitellä vielä road tripin kirppislöytöjä, ja reissu tuotti muun muassa tällaista tulosta. Kauan kaivattu opetustaulu on saapunut kotiin. Pysähdyin Someron Alihinta-liikkeessä ja siellä oli opetustaulua jos jonkinmoista. Meilläpäin ei niin kauniita tauluja ole näkynyt tai sitten ne ovat olleet aivan ylihintaisia. Tässä taulussa ihastuin kauniisiin sävyihin ja piirroksiin. Hiukkasen jäi kaivelemaan vielä mustavalkoinen seeprataulu, mutta jätetään jotain ensi kertaankin!

P.S. Me ollaan muuten nyt Tanskassa. Road trip sai vähän uusia merkityksiä, kun ajelimme kolmen vilkkaan poikasen kanssa Tanskan halki. Mutta huomenna se vasta alkaa tosikoitos, kun joukkiomme iskee Legolandiin. Toivotan itselleni voimia ja menestystä!
Bought this lovely educational poster from a little antique shop /flea market on my road trip. I have been looking for one for ages and finally found one which had nice colors and beautiful illustrations. I wonder if I should have bought the black-and-white zebra print as well? On the other hand, I could pick it up next time! 

P.S. By the way, we are in Denmark at the moment. I wish myself luck and strength for tomorrow when our gang hits Legoland.

21 kommenttia:

 1. Mukavaa päivää palikoiden joukossa :) Minulle on kertynyt koulutauluja, ja on tullut aika laittaa osa kiertoon, mm. tuberkuloosin solut tai tylsän näköiset proteiinitaulukot. Eivät mene varman kaupaksi ilmasiksikaan... mutta kaunis tuo sinun löytö. Itse tahtoisin bongata dinosaurus-aiheisen pojilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että opetustaulut menevät kyllä kaupaksi! Proteiinitaulukot kuulostavat mukavan graafisilta : ) Olikos sulla niistä kuvia blogissa. Juu, mulla ollut myös haaveissa mustavalkoinen valas-aiheinen taulu, dinosauruskin olisi mainio!

   Poista
  2. Ei näy blogissa, sillä minulla on niitä autotallissa läjä. Jos tykkää puna-vihreästä niin taulukot olisi silloin varmaan ihan jees :D

   Poista
 2. Tiedät nyt varmasti huimasti enemmän silkkiperhosista kuin moni muu :-) Todella kauniisti olet ripustanut sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se tietämyksen opettelu lähtee! Kiitos, tuo on se sama risu, johon olen aiemmin ripustellut muun muassa ryijyjä. Monikäyttöinen oksa siis!

   Poista
 3. Buy the Black and white Zebra print!!!! Have fun in Denmark with the Kids and gooood luck!! xx
  -Sherina Shereen
  http://chocochipchic.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybe I will, that zebra poster was calling my name! Thank you, darling Sherina! We have had a fun (and eventful) trip so far. Two more days to go! Hugs to you!

   Poista
 4. On kyllä kauniit sävyt. Meilläkin oli koulussa hyvin samantapaisia tauluja vielä käytössä, ei liene enää nykyajan koululaisilla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan meilläkin ollut koulussa noin hienoja taulua. Muistan vain ne 80-luvun opettavaiset julisteet, jotka olivat vähän eri luokkaa. Nykyään on vaan kosketusnäytöt ja ipadit. Mihin tämä kehitys oikein vie ?!?

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Aikamoista haipakkaa on ollut tämä reissu ja pari päivää vielä jäljellä. Säät ovat olleet tosi helteiset, mutta niin varmaan Suomessakin!

   Poista
 6. Toivotan minäkin voimia ja menestystä...tee aina välillä laskenta, että kaikki on mukana..:) Ihana tuo taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irmastiina! Selvisimme hengissä Legolandista, ja kaikki poikaset edelleen tallella. Välillä tosin keskimmäinen katosi näköpiiristä, kun kiiti innoissaan kohti seuraavaa laitetta. Pikkaisen otti vatsanpohjasta, mutta veikkonen onneksi löytyi läheltä, huh!

   Poista
 7. Kuvia Tanskanmaalta odotellaan :) Ihanaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuule kamera laulanut! Vielä kaksi päivää kuvaamista jäljellä :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, Souliina. Katseeni tarttui tähän opetustauluja selaillessa ja mukaanhan se lähti!

   Poista
 9. Onpa tosiaan kauniit sävyt tuossa taulussa. Juuri noita värejä olen nyt haalinut ympärilleni :). Road trip kuulostaa extreme-meiningiltä. Raporttia olisi kiva lukea jälkikäteen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on myös paljon minun lempisävyjäni! Tuo Varsinais-Suomen road trip ei ollut oikeasti nyt extreme, kun ajelin yksin tuon lenkin. Mutta laitan raporttia meidän Tanskan road tripistä lasten kanssa. Se oli jo vähän rankempaa settiä :)

   Poista
 10. Tää on kyllä ihan täydellinen. Arvaa olinko mä jo eilen menossa kohti Alihintaa, mutta olin sit perillä liian myöhään. Pah. Jumituin taas Somerniemen torille punajuuria ihastelemaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somerniemen tori kuulostaa juuttumisen arvoiselta paikalta ;) Onneksi Alihinta on sulla inhimillisellä etäisyydellä. Ne opetustauluvarannot, aah!!!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!