sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kesän kirppislöydöt

Nämä löydöt ovat odottaneet kuvaamistaan pitkään. Kesän kirppislöytöihin kuuluivat puinen laatikko, jonka oli Salon reissun tuomisia sekä eläimen kallo, jonka ostin Tanskan reissulta. Puinen laatikko on suorakulmainen ja kansio pyöreä, kiva yhdistelmä. Laatikossa on alun perin ollut savustettua poronlihaa, ja mietin vielä jätänkö puupinnan vai tuunaanko vähän. Kallosta en osaa muuta sanoa, kuin että niin hieno! Ja kuvassa vilahtaa myös kunnostusprojektini: maalaan työhuoneen Lundian hyllyjä valkoiseksi. Olen vallannut kellariin nurkkauksen ja homma etenee äärimmäisen hitaasti. Neljä hyllyä on valmiina, ja vielä seitsemän maalaamatta.

P.S. Pahoittelut roikkuvista haasteista. Ei ole jaksut riittäneet sisustushommiin, ja täällä pitäisi suorastaan raivata. Siksipä tämän postauksen kuvat tiukasti rajattuina :D

EDIT: Tajusin juuri, että pääkallo ei ollut kirpparilöytö vaan sisustusliikkeestä. Hyi mua, kun harhaanjohdin noin!


Some of my finds from last summer. I bought the wooden box on my roar trip to Salo and the animal skull from Denmark. I like to shape of the box, skill considering doing a little DIY project on it. It used to have smoked reindeer meat in it :) And the skull I just adore, nothing more to say on that. I am also painting our book shelves white. It's taking forever, I just got four painted and still have seven to go.

13 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Laatikossa yhdistyy tosiaan kivasti kulmikas ja pyöreä muoto, ja tuo kallo sarvineen...mykistävä! Tsemppiä maalausprojektiin, lopputulos varmasti palkitsee! Välillä tosiaan toivoisi, että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja...mutta nekin täyttäysi jollain, ja sitten olisi taas se pula tunneista ;). Liikaa kivaa tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista pääkalloa sarvineen olen haikaillut jo pitkään ja kun Tanskassa tuli vastaan (muistin just, että sehän oli sisustuskauppa, ei mikään kirppis), pakko oli siis ottaa matkaan ja hellästi kuljettaa takaisin Suomeen. Joo ottaisin minäkin lisää tunteja päivään! Olisi sitä kivaa tekemistä ja sitten on niitä kaiken maailman velvoitteita, joihin menee tolkuttomasti aikaa.

   Poista
 2. Upeat löydöt. Oli kirpparilta tai ei. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo laatikko on juuri muotojensa vuoksi hienon hieno! Kyllä se maalausurakka siitä, hylly kerrallaan! Itse olen pyrkinyt ottamaan remontin homma kerrallaan, silloin ei työmäärä hirvitä liikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä mulla on vastaaminen jäänyt roikkumaan. Juu, maalaus sujuu hiljalleen, käväisen aina jonkun sivun kellarissa maalaamassa muistaessani. Ei ne sieltä mihinkään karkaa!

   Poista
 4. Ihana laatikko!

  Ja hei mites noi hyllyt? Jätäkö siis kehikon puulle ja hyllyt vain vaaleaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikko vetosi muhun heti kun näin. Jätän kehikon nyt puuksi ja maalaan pelkät hyllyt. Tykkään kyllä niistä valkoisista hyllyistä jotka jo sain valmiiksi. Olikos teilläkin valkoista Lundiaa vai muistanko oikein...

   Poista
  2. Hyvä. Ne meinaan näyttää tosi hyvälle noin :))

   On meillä joo -tuossa hallissa. Kokovalkoista. Janne ei tuohon puunväriseen syttynyt, vaikka miten yritin :))

   Poista
  3. Joo, mustakin tuo puunvärinen päätyseinä on hyvä tulee kontrastia vähän. Hui, meillä huomenna ensi-ilta ja sen jälkeen enskari-bileet :)

   Poista
  4. Kyllä, just niin.

   Hui! Jännää :)) Hyvin se kyllä menee. Nauttikaa <3

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!