keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kesän tilinpäätös

Hola! Täällä ollaan taas. Huh, tulihan pidettyä vähän suunnittelematonta blogitaukoa. Ihan hyvä juttu, nyt on taas tunne, että pitää päästä penkomaan Blogistanian viime viikkojen tapahtumat. Itse olen ollut uppeluksissa opiskelujen parissa, loppusuora häämöttää ja vielä paljon pitäisi tehdä. Teatterihommiakin on tullut tehtyä (niistä lisää pian). Kuluneesta kesästä tuli sellainen tunne, että mitään ennoo tehny, missään ennoo käyny. (Paitsi Tanskassa ja Tyynelässä.) No, löysin sentään kesän supertuotteen: jäätelön päälle jähmettyvän suklaakuorrutteen! Selaillessa kuva-arkistoja sieltä löytyi muitakin kesäotoksia. Kesäinventaarioni on tämä: tarvitsen kesäpaikan. Heinäkuu pienessä ja kuumassa asunnossa oli täyttä tuskaa. Joko kesäpaikka tai ilmastointilaite ensi kesäksi!

P.S. Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos teille ihanille, jotka kommentoitte viime postauksia!
P.P.S. Ihan kuin Blogger sotkisi taas kuvia, vaikka auto-tuningin olen kytkenyt jo aikaa sitten pois päältä. Vinkkejä?
After a super hot July in Finland it is time to do an inventory of my summer: feels like I did nothing and went nowhere. Well, after a brief rummage into my archives I did find some summer pics. But to be honest with you, being in our little old apartment in the summer heat was exhausting. I will have to get me a summer place or an air conditioner for next year. 

19 kommenttia:

 1. OIH! Saanko napata talteen nuo Prinssini kuvat! uo mustavalkoinen on TÄYDELLINEN! (ja niin kyllä sun muutkin kuvat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän ne sulle parempia tiedostoina sähköpostiin. Saa noikin ottaa talteen, mutta teettäminen ei välttämättä onnistu :) Ja kiitos ihanasta kesäpäivästä teille!

   Poista
 2. Blogger tuntuu elelevän ihan omaa elämäänsä ja se jos mikä on sairaan ärsyttävää. Ihania kesäkuvia sinulla. Miks tää kesä taas meni ohi juosten? Vasta oli toukokuu ja päätin imeä itseeni jokaisen kesäsekunnin, no sen olen kyllä tehnytkin mut vielä en ole valmis luopumaan kesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minä olen kyllä syysihminen, joten tuo pitkä kuuma kesä ei ole ihan luonteenomaisinta mulle. Mutta kyllä sitä kesää taas kaipaa moneen kertaan, kun talvi iskee tajuntaan :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, ihanaa jätskiä ja kaunis mustavalkoinen kuva pojasta. Mukavaa pikkuhiljaa tulevaa syksyn tuloa... (minussa ainakin on nyt virtaa niin paljon enempi kuin helteillä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on tosi, olin helteiden aikaan koko ajan ärtyisä ja nihkeä. Nyt jaksaa taas touhuta!

   Poista
 4. Oli kyllä ihanaa, kun kävit :))

  Musta taas tuntu, että tää kesä oli ihan mega pitkä ja ehdin käydä joka paikassa :D
  Ihan innolla odotan syksyä. On tervetullut jo viileämpi ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan syksyä minäkin. Ai että, kun tykkään sellaisesta oikein sateisesta syyspäivästä ja kirpeistä syysaamuista ja iltakävelyistä pimeässä!

   Poista
 5. Nam!
  En odota vesisadetta, enkä räntäsadetta.
  Mutta loputon kesäkään ei ole kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikein ikinä ollut kesäihminen, mutta olen aina tykännyt syksystä. Vaikka onhan se pimeys sitten jossain vaiheessa raskasta talven keskellä...

   Poista
 6. Minäkään en ole helteiden ystävä, paitsi tänä vuonna ne eivät häirinneet yhtään, ei edes silloin, kun kannettiin betonia kellarista. Lohdullista, että jollain muullakin on tunne siitä, että missään en käyny, mitään en tehny, mihin meni kesä...?
  Mutta kuvistahan sen näkee, ihania pieniä kesähetkiä on teilläkin vietetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt tuo jatko-opintojen loppuunsaattaminen pitänyt niin kiireisenä, ettei ole ollut edes energiaa keksiä ja suunnitella kesätouhuja tai mitään suurempia retkiä. On niitä kesähetkiä onneksi joitakin kertynyt!

   Poista
 7. Mä olen luovuttanut jo bloggerin asetuksien kanssa säätämisen. Se elää ihan omaa elämäänsä. Kivat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Blogger, se luulee auttavansa meitä, mutta kun kukaan ei kaipaa sen autotuningeja! Kiitos kuvakehuista :)

   Poista
 8. Hei taas :))

  Sinulle on haaste!

  ps. kohta nähdään

  VastaaPoista
 9. Heissan! Ihania kuvia, mutta ootko sää irroittautunut jo googleplussasta...? http://hajottamolla.blogspot.fi/2014/01/keleen-guugleplussa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! No kun luulin sen jo tehneeni, tai siis liityin googleplussaan, jotta saan automaatisäädöt pois. Täytyypä vielä käydä katsomassa. Ihan kuin googleplus tai blogger lisäisi claritya tai tarkennusta vähän liikaa...

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!