tiistai 26. elokuuta 2014

Teatterilla

Viime viikot olen tehnyt töitä jatkuvasti: joko opiskelujen eteen tai sitten teatterihommia. Muistatteko vielä, että lupauduin tuottajaksi ystävän harrastajateatteriohjaukseen? Rahoitushakemusten lisäksi olen kuvannut harjoituksia ja promokeikkoja, huolehtinut tiedotuksesta ja tehnyt julisteen. (On muuten ensimmäinen juliste, jonka olen koskaan suunnitellut ja taittanut!) Mutta minä en ole tehnyt puoliksikaan niin paljon työtä kuin hienot näyttelijät, jotka ovat keväästä asti harjoitelleet esityskautta varten. Ensi-ilta on ensi viikolla. Käykäähän Tampereella liikkujat varaamassa liput, yhteystiedot ovat tuossa julisteessa alla!
The last few weeks I have been working on my dissertation but also theater stuff. Remember that I told you about becoming a theater manager for my friend's production at an amateur theater in Tampere. (Producer does sound fancy, I know) I even made my first poster, I'm pretty pleased with it! The opening night is next week, so exciting!

10 kommenttia:

 1. Hieno juliste on ja jännät tunnelmat ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija kommentista! Teatteriproduktion syntyä on ollut kyllä hauska seurata ja mitä kaikkea ehtiikään tapahtua ennen ensi-iltaa!

   Poista
 2. Voi, oli ihanaa päästä tuo katsomaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä hauska jos pääsisitkin! Kuinkas paljon tänne Tampereelle on välimatkaa?

   Poista
 3. Hienon julisteen olet tehnyt. Onnea ensi-iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! En tiedä miten ne näyttelijät oikein sen tekevät, minä varmaan unohtaisin puolet repliikeistä. Onneksi saan istua ensi-illan katsomossa:)

   Poista
 4. Hieno juliste ja hyvät kuvat :)

  Mä toivon, että pääsisin katsomaan tän. Täytyy taas tiedustella Jannelta, että onko Tampereelle keikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän olis hauskaa! Katopa olisiko joku noista ajoista sopiva :) Odotan jo ensi-iltaa senkin puolesta, että meikäläisen hommat vähenevät samalla merkittävästi. Nyt on vielä kaikkea säätöä, mutta enskarin jälkeen vain lippuvarausten vastaanottamista...

   Poista
 5. Juliste on kyllä hieno. Tukkateatterin tiloissa kävin viime syksynä. Tosin silloin siellä esiintyivät Starttipajan nuoret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katjuska, oli kyllä itsekin julisteeseen tyytyväinen. Ihan eka ja ihan oma :) Tukkateatterissa on tosiaan kaikenalaista toimintaa, on ollut kiva nähdä tuonne harrastajateatterin kulissienkin taakse. Ihmiset laittavat tosi paljon aikaa ja vaivaa noihin produktioihin, ja ilman palkkaa tietty!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!