torstai 25. syyskuuta 2014

Mieletön Mauerpark

Teimme rakkaiden kamujen kanssa neljän päivän ekskursion Berliiniin ja päivän kuvapläjäys tulee Mauerparkista. Pikku tuliaisetkin ostin, mutta pöydille jäi muun muassa hieno koeputkisetti, vanhoja karttoja, nahkalaukkuja, opetustauluja ja nuo opetusviivottimet kutkuttivat myös. Ihan mieletön paikka, olisin voinut vaeltaa koko päivän katselemassa myyntipöytiä, kuuntelemassa katumuusikoita ja ihailemassa upeannäköisiä ihmisiä. Tykkään kyllä Kööpenhaminasta, mutta nyt löytyi vakavasti otettava kilpailija. Ich bin selvästi ein Berliner.


Love Berlin, just love it. We went there for a couple of days with some dear pals. The place to visit on a Sunday is Mauerpark, a huge outdoor fleamarket with lots of lovely items (sadly, couldn't buy them this time) and street musicians and just all around interesting looking people. I do like Copenhagen but I think it's facing some serious competition: I think Ich bin ein Berliner!

7 kommenttia:

 1. No NYT alkoi Berliini kiinnostaa muakin! Ala-asteella oli muuten juuri tuollaiset viivottimet... t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, Berliini oli mahtava paikka, jossa oli tosi paljon nähtävää ja rento meininki. Menen uudemman kerran!

   Poista
 2. Wow mikä tavarataivas! Muistaakseni olen käynyt samaisella jättikirppiksellä muutamia vuosia sitten ja muistona sieltä on yksi vanha kannu :) Ihanalta vaikutti myös teidän Lapin-loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat reissut olivat tosi virkistäviä ja tunteita herättäviä eri tavoilla. Mutta kyllä täytyy sanoa, että oli ihana reissata kavereiden kanssa, niin helppoa verrattuna lapsilauman kanssa reissaamiseen!

   Poista
 3. Oioioioioioi. Vaikuttaa hyvälle. Erittäin hyvälle.

  Siis miten ihmeessä maltoit jättää noi opetusviivottimet tuonne.
  Niille olisi pitänyt väkisin keksiä joku funktio ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin jäi viivottimet vähän hampaankoloon. Jotenkin ajattelin, että hankala sitten kuljettaa mitään takaisin. Mutta Berliiniin menen vielä takaisin, ja uudestaan Mauerparkiin!

   Poista
 4. Varmasti mielenkiintoinen paikka. Upeita tavaroita, etenkin nuo polaroidit.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!