maanantai 6. lokakuuta 2014

Olin yötä

No heippa, minä täällä. Niin kova kiire on ollut elämän kanssa, että Berliinin matkaraporttinikin jäi kesken. Teatterituottajan hommat on nyt hoidettu loppuun. Mieletön kokemus, jossa tapasin  monta mielenkiintoista ja hassunhauskaa ihmistä, mahtavia tyyppejä! Ja töissä on intensiivinen työvaihe päällä, sillä opinnot pitäisi saattaa vuoden loppuun mennessä päätökseen. Mutta nyt niitä kuvia: yövyimme Berliinissä upeassa asunnossa Charlottenburgissa (jälleen Airbnb:n kautta). Jos teillä muuten on kokemusta muista hyvistä ja luotettavista loma-asunnonvälityspalveluista, niin vinkathaahan, olisi kiva vertailla tarjontaa. Energistä viikkoa, ystävät!Phew, I've been so busy that I didn't even get to finish my Berlin travel report, so here goes: We stayed in a lovely apartment in Charlottenburg, (through Airbnb once again, it works for me). The apartment was cosy and roomy, just great for me and my travel buddies. I don't think I'll stay in another regular hotel, I just love space too much.

12 kommenttia:

 1. Vau, mahtavia kuvia ja makee asunto! Matkakuumehan tässä tulee! Tsemppiä opiskelukiireisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Oli kiva asunto, vaikka ei ollutkaan kenenkään asuttama. Se muiden kodeissa yöpyminen on ehkä vielä asteen hauskempaa...:) Kiitos, aika hyvin sitä jaksaa puskea hommia, kun loppu häämöttää!

   Poista
 2. Upeita otoksia ja tunnelmia näissä viimeisissä postauksissa. Tässä tulee melkein tarve nähdä Berliini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanat kehut :) Minulla on ollut Berliini matkahaaveena monta vuotta ja kyllä kannatti. Suosittelen kyllä lämpimästi, siellä on niin paljon erilaista nähtävää, kaikille jotain!

   Poista
 3. Mukavat reissut antaa energiaa arkeen :)
  ihania kuvia. Mua ärsyttää kun sisäkuvat on taas syksyn tullen ihan mitä sattuu, joko vika on kamerassa tai kuvaajassa tai sit molemmissa. Voi kun saisin jo uuden kameran. Nooh ei liittyny sun postaukseen millään lailla mut ainahan blondi voi poiketa aiheesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä reissuista jää energiaa ja ihanat muistot. Sisäkuvaus on syksyisin kyllä bloggaajan kauhistus. Joka vuosi kiroan samaa, kauheita rakeista kuraa tulee. Hyvä kamera kyllä auttaa asiaa, ja samoin salama ja/tai jalusta. Millainen kamera sulla on haaveissa, olikos tästä sun jossain postauksessa jo puhettakin? Blondi saa todellakin poiketa aiheesta, sitä suorastaan odotetaan T: toinen blondi :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. EIkös vaan. Nuo lattiat olivat mahtavat, laudat vaan narisivat kotoisasti jalan alla :)

   Poista
 5. Hauska kettinkinaulakko. Meillä on ollut puhetta Berliinistä, jos kukkaron nyörit joskus väljenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin, itse voisi laittaa kettinkiä vaakasuoraan, siihenkin voisi kapeita henkareita ripustaa. Berliiniin kannattaa suunnata, eivätkä lennot olleet kauhean kalliit. Lisäksi esim. ravintolassa syöminen on yllättävän edullista moniin muihin suurkaupunkeihin verrattuna.

   Poista
 6. Kaunis asunto. Noi lautalattiat etenkin. Ei vitsit ku tekisi mieli tuollaisia kaupunkikotiin.
  Kaamee lautalattiakuume.

  Siis oliko tää ihan vuokrauskäyttöön kalustettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää saattoi olla vuokrauskäyttöön kalustettu tai sitten omistaja oli muuttanut toistaiseksi muualle, mutta ei siellä ainakaan kukaan aktiivisesti asunut. Lautalattiat, kyllä!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!