lauantai 11. lokakuuta 2014

Rosoista

Viimeinen setti. Tämä painuu historiaan maailman hitaimmin päivittyvänä matkaraporttina. Berliinissä tykästyin sen rosoisuuteen. Itse vierastan liian fiinejä ja steriilin siistejä kaupunkeja. Berliinin rosoisuutta löytyy esimerkiksi Berliinin muurilta (kuva 1) tai Tempelhofin lentokentältä, joka on nykyään kaupunkilaisten virkistyskäytössä (kuvat 2,3,4), myös hautausmaat (5) ja romuluiset kerrostalot tarjoavat rosoisuutta.(6)

P.S. Tähän viikonloppuun on kuulunut kitaransoittoa ja laulamista kavereiden kanssa, hämmästelen jatkuvasti miten hienoja ihmisiä olen saanut tavata viimeisen vuoden aikana. Lisäksi viikonloppuun mahtuu vielä yhden lapsukaisen synttärijuhlavalmisteluja. Tällä hetkellä kiireisyys tuntuu mukavalta, eikä lainkaan stressaavalta. Toivottavasti lokakuu on ollut teillekin armollinen!


 

13 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, rosoisuus tekee paikoista mielenkiintoisia ja elämänmakuisia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun on mahtavia ihmisiä ympärillä. Rakkaat läheiset ja ystävät lähellä on iso juttu.
  Ihania kuvia, toi kukka käsilaukussa on kyllä todella hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa, ja jotenkin tuntuu tupsahtelevan mahtavia tyyppejä elämään ilman että niitä hirveästi etsiskelee. Tuolla Tempelhofin entisellä lentokentällä oli hauska kaupunkipuutarha, josta kukka käsilaukussakin on bongattu.

   Poista
 3. ihania kuvia. berliini on kyllä hyvä matkakohde!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIkö vaan, oltiin neljä päivää ja vielä jäi paljon näkemättä!

   Poista
 4. Upeita kuvia! Varsinkin tuo puutikussa kiinni oleva rikkinäinen pitsikangas on tosi hieno! En lähde edes arvailemaan, mikä se mahtaa olla ..;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Puutikussa oleva pitsikangas oli Tempenhofin lentokentän kaupunkipuutarhan kupeessa. Koko puutarha oli melko kotikutoinen ja ylijäämätavarasta kootu, sopi sinne hyvin :)

   Poista
 5. Hienoja kuvia.
  Mahtavaa, jos kiireisyys ei sinulla ole muuttunut stressiksi. Minä olen käynyt hieman ylikierroksilla, mutta viikonloppu oli niin mukava ja rento, että nyt on taas helpompi hengittää. Ja vaikka harrastuksista tykkäänkin ja ne tuovat hyvää vastapainoa työlle, on kiva, että tämän viikon harrastukset ovat tauolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se elämää välillä helpottaa, kun normaali arjen pyöritys jollain tavalla helpottaa. Meilläkin pojat pari päivää nyt lomalla, joten heitä ei tarvitse aamulla saada väsyneinä ja ärtyisinä päiväkotikuosiin. Mutta odotan minäkin ensi viikonloppua, kun ei ole mitään ohjelmaa!

   Poista
 6. Ihan mahtavat kuvat taas !! Kauhia matkakuume !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Mulla on matkakuume Helsinkiin, yritän järkätä nyt marraskuulle...

   Poista
 7. Photos are all amazing! Love the 2nd photo(Because of the Pink)!!! xx
  -Sherina

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!