maanantai 27. lokakuuta 2014

Voisin syödä pieniä kiviä

Sadepäivän tekeminen, kesto 5-10 minuuttia. Kutsuin pojat ihailemaan kivikokoelmaani, eli kolmea ulkoa kerättyä kiveä ja joukkoa pienempiä kiviä. Vanhimmainen huokaili "tylsää" ja "mitä kiinnostavaa tässä muka on?" Kuvailin kiviä kaikessa rauhassa ja pyysin heidät sitten pöydän ääreen. Tarkkaavaisen yleisön läsnäollessa söin yhden pienistä kivistä. Ne ilmeet! Nehän olivat tietenkin saksalaisia kivikarkkeja. Popsittiin koko lautasellinen hyvällä ruokahalulla.  (Tämä ei sovi kaikkein pienimmille kanssaeläjille, joille pihamaa saattaa muuttua valtavaksi karkkilaariksi.)

P.S. On meillä joskus oikeatakin ruokaa.I pulled a little practical joke on my boys. I asked them to admire my "stone collection". The word "boring" and the sentence "What's so interesting about that" were mentioned. After a moment i popped one of the smaller stones in my mouth and ate it. You should have seen their faces. The small stones were of course German stone candy. (This trick is prohibited from the smallest individuals who might go on a stone eating rampage).

15 kommenttia:

 1. Looolllll!!!! Hahaha!!!! Can Imagine the look on the boys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D:-D:-D I was laughing in my imaginary beard the whole time!

   Poista
 2. Vau, mikä kepponen! Nuohan näyttää oikeesti ihan kiviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tämä kepponen kirjoitti itse itsensä heti kun näin kivet:) nuo isommat oli ihan oikeita kiviä;)

   Poista
 3. Olen tilannut joskus kiviä leivontaan :) On ne vain hienoja koristeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne hienoja, maistoin myös harmaita kiviä, joita ei tuossa kuvassa ole, mutta ihan aidon näköisiä. Mistä tilasit, Katja tuossa alla kyseli?

   Poista
 4. Heh, mainio! Voin kuvitella poikien ilmeet, tätä täytyy kokeilla itsekin...omat poikani jekuttavat minua minkä kerkivät, joten nyt on äidin vuoro ;) Saas nähdä meneekö kouluikäiset pojat lankaan, vai hoksaavatko kivistä jo ensisilmäyksellä jotain...näyttävät ainakin kuvissa hyvin aidoilta! Mistä noita saa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain nämä siskoltani, joka oli ostanut ne Saksasta. Menin kyllä itsekin lankaan kun ensi kertaa näitä näin. Katsotaan jos Jaana vinkkaisi mistä voi tilata...

   Poista
 5. :DDD Hyvä Niina !

  Nyt he muistaa varmaan hetken aikaa, että tavallisissakin asioissa voi olla jotain jännää.
  Seuraavaksi kuuntelevat sua alusta asti mielenkiinnolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, en menisi niin pitkälle, että kuuntelevat mielenkiinnolla. :D Niillä tuntuu olevan monta mielenkiintoisempaa juttua aina menossa kuin äidin jorinat. Nimim. "Viidennen kerran: pese nyt ne hampaat!" jne...Mutta oli toi niin hauskaa!

   Poista
 6. Hehheh, voin kuvitella, että meidänkin pojalle menisi ihan täydestä. Mahtava kepponen :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kerrankin mulla onnistui joku kepponen. Suunnittelin tätä hetken ja onnistuin pitämään pokkani :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!