perjantai 21. marraskuuta 2014

Joulukausi korkattu

Viime viikonloppuna kävin tekemässä haastatteluja ja kuvaamassa Viljakkalan Holvisiltayhdistyksen joululehteen. Tätä legendaarista julkaisua painetaan rajoitettu määrä (500 kpl), eli jos liikutte Viljakkalan joulunajan tapahtumissa, niin etsikään äkkiä käsiinne, saattaa mennä kuin kuumille kiville ;) Samalla reissulla tuli käytyä Viljakkalassa joulumyyjäisissä. Ihan tuli jouluisa fiilis. Mitään en ostanut, mutta kiva oli katsella.

 P.S. Opintojen viimeistely vie nyt kaiken energian, ajan ja välillä jopa yöunia. Kiitos, että jaksatte käydä blogissa, vaikka päivitystahti on nyt jäissä.  Ensi vuonna tykitetään blogipostauksia taas niin mahrottomasti! 

I did some interviews and took photos last week in the countryside. I'm editing a Christmas magazine for a small association. While I was there I visited a Christmas sale, it was fun to look at all the festive products even though I didn't buy anything.

P.S. The blog is on slow-mo for now until I finish my studies. Looking forward to posting a lot more in the beginning of next year. Thank you for visiting anyway!

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla taas susta! Vähän postaustahti mullakin on hidasta, kun työkiireet ja remontti vie niin paljon aikaa, mutta pitää yrittää välttää sitä, ettei blogikin mee samaan listaan noiden kiireiden kanssa ja siitä tule pakkopullaa.
  Onpas meillä samankuuloisia työtehtäviä, juuri painosta tuli mun tekemäni lehti ja nyt jatkan yhden esitteen kimpussa.
  Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoin susta, kiva kun kommentoit! Itse en ole ehtinyt lukea muiden blogeja yhtään, sekin harmittaa, mutta ei vaan ole nyt aivokapasiteettia. Mun lehtihommat ovat vain jokajouluinen lisäpesti, ihan kivaa olisi tehdä enemmänkin tuollaisia, kun alan koulutus löytyy. Haluankin kuulla näistä sun hommista lisää, täytyy järkätä sitä tapaamista ensi vuonna :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma kuvissa. Minäkin olen menossa tänään kaksiin joulumyyjäisiin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Toivottavasti sulla oli onnistuneet myyjäiskäynnit ja kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Joulumyyjäiset ovat aivan ihquja! Niistä saa joulumieltä ja joskus hyviä ostoksia :) Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä kivoja ja paljon tuollakin pikkupaikkakunnalla olivat ihmiset tehneet myyntiin kaikkea ihanaa. Mukavaa iltaa sinullekin, Jaana!

   Poista
 4. Samat sanat postaustahdista. :)) Työ verottaa aikaa ja voimia, eikä neuloakaan ehdi. Kaiken huipuksi hajosi vielä läppärikin. Mä oon jo antanut itselleni luvan löysäillä blogin kanssa tän vuoden loppuun. Tammikuussa sit uudella innolla.

  Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanaa. Mäkin löysäilen vuoden loppuun, pakko. Mutta nyt jo huomaa, että välillä tulee sellaisia fiiliksiä, että olispa kivaa bloggailla ja kuvata oikein ajan kanssa. Se on kiva huomata, etten ole ihan pystyynkuollut kuitenkaan :) Hirveä hurmos on nyt saada tuo työ valmiiksi!

   Poista
 5. Joskus enemmän sitten taas vähemmän. Kiva että olet täällä.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!