lauantai 22. marraskuuta 2014

Sisäistä "van Hohhia" etsimässä

Huh, hektisen arkeni vastapainoksi pääsin käymään kaverin järkkäämässä taidetyöpajassa (Kiitos ihmisille, jotka järkkäävät kokoontumisia, kun ei itse jaksa ♥). Pääsimme kuvataiteilija ja kuvataideope Maijan Torholan oppiin Kangasalle. Upea ja luova naisryhmämme loi kukin kaksi teosta Maijan opastuksella. Työtilana oli hieno ateljee, jossa myös nautiskelimme lounasta ja kahvia. Täytyy sanoa, että viihtyisä miljöö kruunasi inspiroivan päivän. Ja olipa hauska päästä sekoittamaan värejä ja sukeltamaan luovuuden lähteille. Enny sano, että olisin vielä mestarimaalari, mutta se oli rentouttavaa puuhaa ja vei ihan muihin maailmoihin.


P.S. Mulla muuten roikkuu värihaaste, terkut Piialle :) Mutta huomasin, että tässä postauksessa on  yksi väri, joka seikkailee aika monessa kuvassa. Huomaatteko te?


 


 

 I took part in a art workshop today. A friend organized a fun day for a group of friends, bless her heart! We got to create to pieces of art with the help of our hostess and instructor Maija Torhola, who is an artist and art teacher residing in Kangasala. I loved the place as well, and old work space turned into a studio. We had a lovely lunch and some coffee and enjoyed the atmosphere of art happening.

12 kommenttia:

 1. Katsos, minä kun en blogia pidä, niin täytyy ilahduttaa itseään ja kanssaihmisiään muilla tavoin :) Kiva kun pääsit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa, kunnon hengähdystauko näistä muista hommista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli tosi erilainen päivä, kun sai tehdä juttuja ilman kummempia suunnitelmia, eikä ollut erityisiä vaatimuksia lopputulostenkaan suhteen :)

   Poista
 3. Oli varmasti mukava kokemus, taiteileminen on niin rentouttavaa, siinä unohtaa hetkeksi kaiken muun :). Kaunis muuten tuo sininen liina jossa kirjontaa. Taitaa olla tyyliltään japanilaista sashiko-kirjontaa, jota olen bongannut muutamista paikoista, ja haaveilen tietysti, että ehtisin kokeilemaan (esimerkkejä mm. täällä: http://www.pinterest.com/Nitx4/sashiko/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina oli kaunis minustakin, en huomannut kysyä millaista kirjontaa oli, mutta noiden esimerkkien perusteella näyttää kyllä japanilaiselta. Nin paljon inspiraatiota, niin vähän aikaa!

   Poista
 4. Oho. Mitä sanoi hän päivää aiemmin tuosta postaustahdista :D

  Ihana olisi, että tuollaiseen pääsisi porukalla. Hauskaa ajanvietettä ja tekemistä.
  Mä oon täällä vaan yksin manannut canvaspohjien ja akryylivärien kanssa.
  Ei oo paljon näytettävää syntynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pääsin yllättään ;) Oli kyllä kivaa! En kyllä kotona saa oikein mitään taiteiltua, ja lisäksi tuolla oli kiva, kun oli asiantuntija ohjaamassa :)

   Poista
 5. Voi että, tuollaista taiteilua kaipaisin itsekin! Joskus jään esikoisen kuvistunneille seuraamaan ja ai että, kun tekisi mieli tarttua siellä pensseliin tai muovailla savesta. Kivoja tunnelmia kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minusta tuntuu kanssa että olis kiva tehdä taas vaihteeksi jotain käsillä, kun en ole oikein koko syksynä ehtinyt. Olihan se rentouttavaa puuhaa. Toinen juttu mikä tällä viikolla rentoutti oli congarumpujen paukuttaminen bänditreeneissä :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!