lauantai 1. marraskuuta 2014

Skeptinen äiti kokosi Halloween-asun

Joskus ex-tempore-hommat menevät putkeen. Vanhin poika halusi mennä Halloween-bileisiin kuolemaksi pukeutuneena. Huokaus sentään, kävi mielessä. Viitta oli valmiina, mutta ei mitään muuta. Eilen nappasin kaupasta mukaan kasvomaalit ja uskallauduin tekemään kajalin avustamana naamion, se olikin hauskaa! Asuksi riittivät kaapista löytyneet mustat vaatteet ja askartelimme vielä puukepista, pahvista ja ilmastointiteipistä kuolemalle viikatteen. Poika on aikas tyytyväinen pippaloihin lähtiessään. Alkuasetelmasta "skeptinen ja haluton äiti" päästiin onnistuneeseen lopputulokseen ja pienellä vaivalla!
I wasn't really enthusiastic about making an outfit for my oldest boy for Halloween. He wanted to go to party as good old death. Well, we had a black cape to start from. All we needed were some black clothes, face paint ja eye liner for painting the mask. Plus we made a scythe for the grim reaper out of cardboard and tape and my boy was happy as ever. So from our starting point (unwilling and sceptical mom) we got to a pretty decent end result.

16 kommenttia:

 1. Hui ! Ihan mahtava kuolema !!
  Erityisesti arvostan sun kekseliäisyyttä. Ja sitä, ettei tarvitse tehdä hillittömiä hankintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollut melko pelottavan näköinen. Kyseinen poika on aika vaatelias yksityiskohtien suhteen, joten kiva, että saatiin hänen standardiensa mukainen asu :) Ja kyllähän se itsestäkin tuntuu hyvältä, kun selviää melkein omilla tarpeilla!

   Poista
 2. You did a GOOD JOB!!! Love the Face Paint!! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dear! It was fun, I haven't dabbled with face paint before, but am going to :)

   Poista
 3. Hieno rekvisiitta lapsella ja kyllähän tuo on pelottavan näköinen eli olet onnistunut kauhupuuhassasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! Oli se kiva nähdä, kuinka innoissaan hän oli asustaan, vaikka hän on yleensä aika kriittinen tapaus :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Olimme tyytyväisiä lopputulokseen!

   Poista
 5. Vaude, on upea asu. Ihan on niin pelottavan näköinen kyllä, että... Toivoo salaa etttei vastaavaan törmää pimeässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä aika karmaiseva minustakin. Ja poikahan osaa jo nuo kauhuilmeet kuvausta varten, ei paljoa tarvinnut ohjata :)

   Poista
 6. Hui, pelottavan hieno ilmestys! Tästä ropisi kyllä niin äitipisteet viitseliäisyydestä kuin taiteelliset pisteet toteutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, onkin ollut viime aikoina vähän vajauta hyvä äiti -pisteistä ;)

   Poista
 7. Pelottaa! Sen verran huikea asu, wau.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!