maanantai 15. joulukuuta 2014

Designtori joulun bongaukset

Tämmöistä inspiraatiota oli tarjolla eilen Designtori joulu -tapahtumassa Tampereella. Pari juttua ostinkin ja postailen niistä myöhemin. On se vaan ilo tukea kotimaista muotoilua. Juttelin myös  suhteellisen tuoreen yrittäjän kanssa, nimittäin pirkanmaalaista Iloni-yritystä luotsaavan Annan kanssa. Ilonin ovat toisen ja kolmannen kuvan hauskat printit, jotka kaappasivat huomioni. Vinkkaan myös, että Iloni-blogissa on käynnissä arvonta, josta voi voittaa jonkun ihanista tyynyliinoista. Muita Designtorin suosikkeja olivat keraamiset kaulakorut (Paloni) ja etnishenkinen kassi (Salmiak Studio). Ja sitten oli aika kivaa katsastaa tyylikkäitä design-kauppiaita ja -ostajia :)
 
Some Finnish design inspiration and other eye candy from the design fair I went to on Sunday. I bought some lovely items as well, more about those later on. And I met a lovely young entrepreneur Anna whose design company is still quite fresh and made the lovely pillow cases in pics number 2 and 3. One of the best parts was also to admire all the cool customers who were doing their design shopping.

6 kommenttia:

 1. Hei jee! Ihana kun kävit kuvailemassa Ilonin myyntipistettä! Unohdin itse kaikessa hulinassa kameratouhut tyystin. Linkkaan tän tekstin ilonin facesivuilla jos sopii! (: Oot bongannu tänne paljon munki lemppareita, salmiakin kassit ja nuo pahvivalaisimet on jotain niin kaunista! Ihanaa joulunaikaa sulle ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kuvatakin kauniita tuotteita. Laita vaan Facebook-sivulle linkki :) Ihanaista joulua sullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli herkkua monenlaista ja kameran kanssa kun liikkuu, ei tarvitse aina ostaa kaikkea, saa herkut talteen :)

   Poista
 3. Kaunis tuo harmaa pohjainen lintukuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin oli kyllä nätti, mulla on vaan jonkilainen outo kiinnostus ötökkäkuoseihin :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!