sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kauan kaivattu valo

Piipahdin perinteisesti tänään Designtorin joulu -tapahtumassa Tampereen Pakkahuoneella. (Onhan se perinne, kun on jo kaksi kertaa käynyt ja aikoo käydä jatkossakin?) Löysin kivoja ostoksia ja pari uutta muotoiluyritystuttavuutta, joista lisää huomenna. Matkalla otin kuvia harvinaiseksi käyneestä auringonpaisteesta. Paistoiko teillä tänään?

P.S. Viimeisen kuvan otin perjantaina Tammerkoskesta. Tuo maisema on minusta niin kaunis, mutta harvoin satun kameran kanssa iltasella kosken luo.


I took a walk to a design fair on my home town. On the way I took some pictures of the sunlight landing on buildings. We've had so little sunlight lately that it seemed like a little miracle. The last picture is of Tammerkoski rapid in my home town Tampere. I love this scenery but I'm rarely in this part of town with my camera.

12 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kaunista :) Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Mäkin olin tänään ja näin auringon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika kiva jälleennäkeminen auringon kanssa :D Olitko siis Designtorin joulussa myös? Löytyikö mitään kivaa?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Laura ♥ Pihlajat olivat tosi runsaita ja kauniita, ja linnut ruokailemassa :)

   Poista
 4. Meillä oli tänään samat tunnelmat, mutta vaan meren rannalla. Ihana aurinko ja talvinen kuura. Oih apua, Attilasta tulee mieleen siellä vietetyt tenttiin pänttäyshetket yliopiston kirjaston lukusalissa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, merenranta kuulostaa ihanalta. Kun asuttiin Amerikassa käytiin aina välillä Tyynenmerenrannassa retkellä ja se oli aina yhtä vaikuttavaa. Attilassa olen minäkin päntännyt moneen tenttiin, nykyään se ei enää olekaan yliopiston kirjasto...

   Poista
 5. Löytyi kortteja ja kännykkäpussukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä taas ihania juttuja ja silmänruokaa vaikka kuinka paljon. Minäkin löysin pari ostosta, menin ihan sillä mielellä, että tuetaan nyt kotimaista designia :)

   Poista
 6. Oioi, kyllä tuo valo ja aurinko tekee ihmeitä. Kuville kuin mielellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos kommentista. Kyllä vaan, oli suorastaan ilo ottaa tuollaisia aika satunnaisia räpsyjäkin, kun oli valoa!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!