tiistai 2. joulukuuta 2014

Kotitekoiset kuvaukset

Pääsin viikonloppuna leikkimään kuvaajaa, kun järkkäsimme kavereiden kanssa kuvaussession yhtä yllätystä varten. Ihan kaikkea en voi paljastaa, mutta sen verran kerron, että oli eri teemoja, kaverit toimivat malleina ja kuvausassistentteina. Studion rakensimme itse lakanoilla ja ihmisiltä löytyneillä tarpeistoilla. Minä seisoin jakkaralla tai kierin lattialla tarpeen mukaan ja räpsin menemään. Jännä, että "on the set"-kuvissa meikäläinen seisoo usein etusormi ojossa pomottamassa ihmisiä oikeille paikoilleen. Olisipa kivaa harjoitella lisää studiokuvausta, ehkä se on ensi vuoden tavoite!


 
 I got to play a photographer last weekend when some friends put together a set and we took photos for a little suprise (can't reveal more details). We made a set with some white sheets and the props were gathered from people's homes. My friends were the models and set assistants. I got to boss everyone around and shoot away. Most of all it was fun to hang out with my friends and take "studio shots". More of this next year!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heidi, olihan se, erityisesti tuo kotikutoisuus ja itsetekeminen oli tosi hauskaa. Ja tunnelma oli mitä mainioin!

   Poista
 2. Tosi kivan kuuloinen juttu teillä. Tuollaisia kuvaussessioita olisikin mukava järjestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa, eikä ollut kovin vaikea järjestää. Kaikki olivat tosi innoissaan ja heittäytyivät leikkiin mukaan. Voisi olla muuten hauska synttäriylläri jollekin kaverille, lahjaksi saisi sitten otokset itsestään ja kavereistaan!

   Poista
 3. Hauskaa! Ei vitsit miten moneen säkin ehdit :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli sellainen tosi pitkään jahkailtu ja suunniteltu juttu ja sitten kun saatiin porukka kasaan niin tykitettiin iso kasa kuvia päivässä.

   Poista
 4. Cant wait to see more next year!!!! The colourful biscuits... I love them!!! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You will lots more pics next year, when I have nothing but time on my hands :) I will feed you with cookies at Christmas time :)

   Poista
 5. Hei, mulla on idea kuinka voitais studiokuvausta järkkäillä.... Ollaanpa yhteyksissä :) Ps. Hienoja kuvia, taas kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ehdottomasti. Olihan siitä puhettakin joskus. Joo, ensi vuonna studiokuvausta lisää!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!