tiistai 30. joulukuuta 2014

Olit hyvä mulle, 2014

Olen aina todella kiitollinen kuvaamisesta, kun selailen kuva-arkistoja vuoden päätteeksi. Joskus tuntuu, että sitä on vain sutinut paikoillaan yhden vuoden. Kuvat osoittavat, että tänä vuonna tapahtui paljon hyviä asioita, tapasin upeita ihmisiä ja opin uusia taitoja. I present you with: 2014. Ja näillä kuvilla toivotan upeaa vuotta 2015 teille, rakkaat lukijat ja kanssabloggaajat!

Härkää sarvista: Toimin harrastajateatterissa tuottajana, juoksin puolimaratonin, kuvasin vauvamasuja, vauvoja ja koteja ja opettelin kitaransoiton alkeet. Lisäksi osallistuin ensimmäistä kertaa piparkakkutalon tekemiseen! Ensi vuonna olen teatterituottajana toisen kerran, parannan puolimaratonin aikaa, kehityn kitaransoittajana ja teen piparitalon, jonka katossa ei ole ammottavaa reikää. Ja kuvaan tietenkin!


Meillä kotona: Tein pienimuotoista remppaa, seinien maalaamista ja eteisen päivittämistä. Ja olohuoneeseen  ja keittiöön vaihtuivat tapetit. Vihdoin olen tyytyväinen asunnon värimaailmaan. Ongelmana on nyt se, että ei ole enää mitään remontoitavaa :O


Reissussa: Miten yhteen vuoteen voi mahtua niin monta reissua koko perheen voimin. Kävimme alkuvuodesta Malesiassa, kesällä Kööpenhaminassa ja syksyllä Lapissa. Yksikseni kävin lisäksi ihanassa Berliinissä. Olisiko ensi vuonna vuorossa Ranska, siellä olisi tiettävästi kaksi kyläpaikkaa.


Tein ja tuunasin: Vuosi 2014 ei ollut minulla mikään DIY-supervuosi. Jotain pientä sentään. Maalasin sohvapöydän jalat, tein piñatan, tein herkullisen suklaakakun, teippailin kaappia ja kunnostin nahkapallit. Ensi vuonna tekisi mieli tehdä enemmän käsillä. Aion ostaa pistosahan!


Toisten kodeissa: Kun oma kämppä ei ole edustuskunnossa, pitää lähteä kylään. Vierailin monissa kivoissa ja kodikkaissa asunnoissa tänä vuonna. Osa oli ystävien asumuksia, toiset toimittivat reissussa hotellin virkaa. Ensi vuodeksi on jo tiedossa kaksi uutta paikkaa, joihin pääsen kuvaamaan!


Löytöjä: Kirpputorijumalat olivat suopeita vuonna 2014. Löytyi koria, kalloa, kultakannua ja pinnatuoleja. Tosin loppuvuosi on mennyt ostamattomassa tilassa. Meille ei vaan enää mahdu enempää tavaraa (hän sanoo kannettuaan kolme IKEA-kassillista taloon joulun jäljiltä). Olkoon vuosi 2015 (jälleen) luopumisen ja minimalismin vuosi. Ja olkoon se myös yllättävien löytöjen vuosi. (Siitä on selvästi tulossa ristiriitainen vuosi :)My year in pictures:I did a lot, met new and wonderful people, and learned a ton. I did some redecorating in our home, and made fun finds at the fleamarket. And oh, how I travelled: Malaysia, Denmark, Lappland and Germany. And on those journeys I visited some lovely homes. Thank you 2014, you have been good to me, but now it's time to move forward.

14 kommenttia:

 1. Härkää sarvista: ensi vuonna aiot myös väitellä tohtroiksi! Hyvää uutta vuotta, bändikaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sitten ensi vuoden koosteessa :D Hyvää uutta vuotta sullekin, bändikamu! ♥ Ja sinä olet muuten suuri syy siihen, että löysin kitaran, että kiitos siitä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja ensi vuonna tulee lisää kivaa ;) Ihanaa uutta vuotta, Johanna!

   Poista
 3. Ihana katsaus, ihana vuosi! Ja jep, minimalistisempaan suuntaan on pyrkimys, mutta kirppislöytöjä vaan on niin mukava tehdä... Onneksi löytöjä voi pistää itsekin kiertoon, niin kirppistely voi jatkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika hyvältä vuodelta näyttää, kun kokoaa kokokohdat yhteen postaukseen :) Tietenkin kaikki nihkeät ja nahkeat kohtaukset on unohdettu tästä kokonaan. Ja minimalismi on hyvä ja ikuinen pyrkimys ja jatkukoon kirppistely ;)

   Poista
 4. Aikas toimelias vuosi;)
  Rentoa vuodenvaihdetta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimelias tosiaan :) Välillä on kyllä tuntunut siltä, että mihin kaikkeen sitä on taas lusikkansa pistänyt, mutta kaikista haasteista selvisin tavalla tai toisella. Kaunista vuotta 2015 sinulle!

   Poista
 5. Paljon kivaa on mahtunut vuoteen 2014:)! Mukava postaus tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aikamoinen vuosi :) Kiitti, Viivi!

   Poista
 6. Kiva katsaus. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulee itsellekin aika positiivinen fiilis viime vuodesta, kun rustasin koosteen. Hyvää uutta vuotta sullekin!

   Poista
 7. Pistosaha ! Mielenkiinnolla odotan :)

  Vähintään yhtä hyvää vuotta toivotaan. Toimeliasta ja antoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistosahaa olen haikaillut jo pitkään. En tosin ihan ole varma, että mitä sillä aion, mutta vaneri+pistosaha -yhdistelmästä on pakko syntyä jotain hyvää! Kyllä tästäkin hyvä vuosi tehdään :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!