tiistai 13. tammikuuta 2015

Kirpparilta

Kirpputorikatsaus, hyvää iltaa. En ole kauheasti käynyt kirppareilla viime aikoina, kun en oikeastaan mitään tarvitse. Minimalistisista tavoitteistani huolimatta muutama asia on meille kotiinkin kulkeutunut. Ensimmäisen kuvan vihreä maljakko maksoi muistaakseni 2 euroa, siinä on kivaa vintage-henkeä. Marimekon hauki-patakinnas oli kuusi euroa, tähän löytöön olin tosi tyytyväinen. Ja viimeisen kuvan kulho tytön kasvoineen oli aikas hurmaava ja lisäksi halpa (0,7 €). Notta tämmöistä. Raikasta viikon alkua!

Some flea finds for a change. I haven't been visiting flea markets that much lately, because I just don't need anything. Despite my minimalist aspirations, there have been a few items that have wandered into our apartment. The green vase had a nice vintage feel to it, the oven mitten from Marimekko featuring a fish and a little bowl with a cute face on it. They were all pretty cheap and fun little finds. Have a good week, folks!

24 kommenttia:

 1. Lovely items... my favourite is the Bowl with a cute face!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, it was a totally irrational purchase, but makes me smile :)

   Poista
 2. No kyllä noille löydöille olisin minäkin kodin antanut! Patakinnas oli kyllä erityisen hyvä löytö.
  Ja mainostusta tähän loppuun: Meidän blogissa on muuten arvonta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää oli mustakin aika hyvät. Kiitos vinkistä, minäpä menen kurkkaamaan :)

   Poista
 3. Pitäiskin ryhtyä ja käydä joku päivä kiertämässä kirpparit. Tuota alinta kulhoa katsellessa tulee heti mielikuva, kuinka tanskalaispoika syö siitä aamiaismuroja :) Mun intohimo on juttuihin, jotka herättää heti jotain tunnelmaa. Tavarat, jotka eivät herätä mitään tarinoita takana, jäävät jotenkin kylmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tanskalaislapsi sopii kulhon pariksi :) Tykkään itsekin tarinallisista esineistä, senpä tähden kirpparilöydöt on niin hauskoja. Niistä tulee heti se kysymys, että kenen tämä on ollut ja miksi hän siitä luopui?

   Poista
 4. No mutta, täällä toinen kirppistelijä ja kauniit maljakot rivissä... =)
  Mä olen itse kantanut kirpputorille takasinkin päin ihan urakalla ja antanut kiertoon. Hyvä kiertää... ;)
  Ja kun edullisesti on löytänyt, ei haittaa eteenpäin laittokaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meiltäkin lähtee tasaisin väliajoin kiertoon tavaraa. Kirpparitavaroita voi tosiaan kevein mielin viedä vaikka ilmaiseksi kiertoon, kun halvalla on ostanutkin :)

   Poista
 5. Ihania erikoisuuksia olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Välillä tulee eteen sellaisia kivoja löytöjä, jotka ikään kuin kutsuvat itsensä kylään.

   Poista
 6. Voi hauki, se on aivan ihana! Kivoja löytöjä olet tehnyt. Maljakkokin näyttää ihan siltä, kuin se kuuluisi juuri tuohon ja olisi ollut siinä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan, se oli vielä ihan puhdas ja korkkaamaton hauki! Joo, maljakko löysi heti paikkansa. Tykkään tuosta asetelmasta, kun vähän erilaiset maljakot ja astiat löytävät toisensa :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 7. Kivoja löytöjä :) Mä en uskalla mennä kirppareille ollenkaan kun oon päässyt karsimis-vimmassani hyvään vauhtiin. Tiedän ettei se kyllä kauaa kestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Joanna! Joo, mullahan on tämä ristipaine, että pyrin pelkistämään myös. Mutta välillä on kiva käydä vähän kirpparilla ulkoilemassa. Aikä vähän on tullut sisään tavaraa niihin kuumiin kirpparivuosiin verrattuna :)

   Poista
 8. Hienot löydöt !

  Mulla on täällä vähän kaksijakoinen olo. Karsin ja silti käyn lähikirpparilla.
  Viimekäynnillä tuhlasin useamman kympin. Hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, mitähän hienoa olet löytänyt! Kaksijakoisuus voi olla sitä elämän luonnollista liikettä: tavaraa tulee, tavaraa menee, zen säilyy :)

   Poista
 9. Ihania löytöjä!! Pian nähdään, aika jännää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä niin jännääkivaa!!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!