lauantai 3. tammikuuta 2015

Pikkuhankinnat

Soon iltaa! Ovat jääneet esittelemättä joulukuun pienet käyttötavarahankinnat. Designtorin joulu -tapahtumasta löytyi kaunis kahvimittaklipsu, jota olen aiemminkin ihaillut. Onkohan tuo nyt sitten HAYn? Toinen Designtorin löydöistä oli peikonlehden malliin tehty pannunalunen. Think Today -niminen yritys toimii Ylöjärvellä ja tekee kaikki tuotteet kierrätysmateriaaleista. Yrityksen tuotteita löytyy täältä (klik). Kolmas löytö oli Helsingin reissusta mukaan napattu Granitin klipsuhärpäke. Siihen voisi laittaa vaikka kortteja tai valokuvia roikkumaan, mutta tällä hetkellä siinä on vielä joulukoristeita.

Tämä lauantai jatkuu riisisuklaan syömisellä ja tylsistyneiden lasten kaitsemisella. Voisko ne koulut ja päiväkodit jo aueta? Rutiinit kunniaan! All play and no work makes me a dull girl...
Introducing some little finds from December. Nothing much going on here. Finland is dark and depressing at the moment. All our snow melted away here in Southern Finland. Kinda looking forward to getting back to work and getting the kids into school and daycare. All play and no work makes me a dull girl!

16 kommenttia:

 1. Hei, tollanen klipsujuttuhan olisi hauska, vois keksiä vaikka mitä juttuja roikkumaan.

  VastaaPoista
 2. Joo, olen monella reissulla tiirannut sitä, ja aina miettinyt, että en osta, kun "sen voi tehdä itse". No eihän sitä sitten koskaan tullut edes yritettyä, joten oli aika nöyrtyä ja ostaa se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin yritän opetella ajattelemaan niin, että vaikka jotain pystyisi tekemään itse, ei aina ole pakko vaan valmiinakin voi ostaa.

   Poista
  2. Näin on. Ja tämähän ei sulje pois mahdollisuutta tehdä itse omaa mobilea jossain vaiheessa ;)

   Poista
 3. Olen joskus aikonut tuollaisen klipsusysteemin ostaa, oli jonkun museon yhteydessä olevassa kaupassa myynnissä. Ei tullut ostettua, harmi, sillä toihan näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli myös monella Helsingin reissulla harkinnassa, ja lopulta sijoitin ne ruhtinaalliset 12 euroa. Mutta on toisaalta ihan kiva harkita rauhassa, niin saa ostoksesta isommat kiksit :)

   Poista
 4. Awww... Hope the snow will come back Soon!!! Here in Malaysia is always Hot as usual.. Glad that Im able to wear my skirts again!
  Happy New Year!! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And it's back. It has been -15 a couple of days. Freezing and beautiful!

   Poista
 5. Kivoja löytöjä, varsinkin tuo klipsujuttu. Siitä saa helposti eri vuodenaikoihin sopivan koristeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täytyy vaihdella roikutettavia esineitä :) Mulla on kyllä muutenkin kiinnostus mobileihin, olen pitkään halunnut sellaisen tehdäkin. Mobile on täysin koriste-esine vailla mitään käyttötarkoitusta, mutta on ne vaan kivannäköisiä.

   Poista
 6. Hei samaa peikonlehti alusta mäkin hypistelin Kaapelinjoulussa :) Siinä on todella kaunis muoto !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan, ihastuin tuohon ihan täysin. Ja yrityksen edustajakin oli symppis ja antoi alennusta :)

   Poista
 7. Peikonlehden mallinen pannunalunen kierrätysmatskusta valmistettuna..ja vieläpä kotimainen, kuulostaa oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yllätyin iloisesti tuosta peikonlehden muodosta ja kierrätysmatskun käytöstä. Kuten kommentoin sunkin aitoja kasveja, se peikonlehden muoto vaan viehättää :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!