perjantai 20. helmikuuta 2015

Olkkarin kuviot

Meidän olohuoneessa on mustavalkoinen meininki. Olkkarin seinällä on Elloksen ruutukuvioinen tapetti, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Tämä seinähän on kokenut vaikka millaista pintaa. On ollut ruskeasävyistä viidakkomeinkiä, on ollut sininen maali ja musta maali. Tämä tapetti on ensimmäinen, jota olen jaksanut katsella pidempään. Olkkarin lattialle ostin alkuvuodesta villamaton, jota en ole vielä esitellyt. (Valo lisääntyy ja samalla kuvaustunnit). Mahtavaa viikonloppua, hyvät ihmiset!
 Our living room is black and white nowadays. I've really liked the wallpaper after having so many different looks on that wall: some brown wallpaper, and blue and black paint. In addition,  I haven't introduced our new carpet, it's 100% wool with bold patterns. Have a great weekend, folks!

11 kommenttia:

 1. Tuo tapetti viehättää kyllä aina vaan ja mattokin on mainio. Ja valon lisääntyminen.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo matto istui kokonaisuuteen kivasti. Valon lisääntymistä odotellessa, tänään meni taas sitten harmaaksi. Mutta ihanaa sunnuntaita siitä huolimatta :)

   Poista
 2. Mä haluun ton pallin tai siis vaikka molemmat pallit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä palleja pari kannattaa olla :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti, Johanna! Hauskaa sunnuntaita :)

   Poista
 4. Tapetti ja matto sopii hyvin yhteen. Näyttää raikkaalta yhdistelmältä.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä tapetista !! Ja mä tykkään myös siitä miten teillä on kahta eri tapettia samassa tilassa. Hyviä väri ja kuosi yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Itse asiassa toi tapetti oli vähän sellainen pakkoratkaisu, kun se piti pistää sopimaan tuohon muuhun tapettiin. Moni ei vaan olisi istunut sen kanssa, mutta tämä yllättäen sopi, vaikka on erityylinen :)

   Poista
 6. Huippukaunis tuo ruututapetti! <3
  Oli hienoa tavata eilen. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!