maanantai 16. maaliskuuta 2015

Cumulus

On tiettyjä juttuja, joita minun on vaikea vastustaa kirpparilla. Jostain syystä maljakot ja kulhot ovat sellaisia. Tästä Arabian Cumulus-maljakosta olen haaveillut jo pitkään ja nyt se tuli vastaan 15 eurolla. Ei mikään ilmainen, mutta usein meidän seutuvilla pyynti on ollu 25 euron tienoilla kirppareillakin. On se niin nätti, piti ihan ostaa blogi-tulppaanit sitä koristamaan. Aurinkoista viikkoa, eikö ole mahtavaa, kun paistaa!

 I love the design of this vase by Finnish Arabia. It's called Cumulus, refering to the shape of a summer cloud. Even bought some tulips for it. We are having some lovely sunny wheather in Finland at the moment, enjoying the beautiful spring time!

28 kommenttia:

 1. Kaunis on, ja siihen sopii varmasti kukka kuin kukka, sesongin mukaan. Pitäisi itsekin hankkia vähän lisää maljakoita, olis vähän enemmän valinnanvaraa kukkasille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, olen parantumaton maljakkokeräilijä. Meillä ei edes kauhean usein ole leikkokukkia, mutta maljakkoa sitäkin enemmän :) Maljakot ja kynttilänjalat ovat heikkouteni!

   Poista
 2. Ei ollut hinta paha...todella kaunis maljakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tuosta maljakosta kauhian paha ollut, melkein olen joskus ostanut kalliimmalla, mutta kannatti odottaa sitä oikeaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Blogitulppaanit oli itse asiassa Sannan (tuossa alla) lausahdus, jonka heti tunnistin ja otin omakseni ;)

   Poista
 4. Nätti on ja tiedätkö, vaikka olen tällainen suomalaisenlasikippokulhomaljakko-intoilija niin tämä oli minulle uusi tuttavuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä missä tähän itse olen törmännyt, jotenkin vaan tuo muoto viehätti ja kaverilla oli samanlainen, jota myös kuolasin. Nyt sain ihan oman :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ja mahtavaa viikkoa sinullekin ♥

   Poista
 6. Ihana maljakko! Kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 7. Kaunis on maljakko. Itselläni täällä vain tuollaisia ikeasta hankittuja purnukoita, joita käytän maljakkoina ja aina uusia kukkia ostaessa alan kaipaamaan jotain kauniimpaa maljakkoa ja sitten taas asian unohdan :) Onneksi on muiden kodit ja kuvat, joita ihailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean purnukatkin voivat olla kivoja tai ihan vain lasipullot tai säilyketölkit. Kirppareillakan on paljon maljakoita tarjolla, jos tykkäät käydä kiertelemässä. Ja löytyy hyvin edullisestikin kivoja. Mutta muiden kotien ihailu toimii sekin!

   Poista
 8. Pitäähän sitä ihmisellä paheita olla, kuten maljakoiden hamstraaminen ;D. Olisin minäkin tuon ostanut. Ihan uusi tuttavuus. Se on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, joo! Ei toi ihan kauhein pahe ole tässä maailmassa, varsinkin kun kirpparilta hamstraa :D Määkin kyllä tykkään tosta maljakosta, siinä samaan aikana jotain klassista ja modernia!

   Poista
 9. Kaunis löytö:) Blogitulppaanit on kyllä vaarallisesti koteihin hiipivä laji. Mullakin on ollut jo kahdet tänä keväänä, vaikka silloin vuosi sitten naureskelin avoimesti kyseisille kukille kokonaisen postauksen verran. Ei näemmä saisi koskaan sanoa ei koskaan.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Mä en ole ostanut aikoihin kukkia kotiin, kun piti tuossa välissä kituutella pienillä tuloilla. Mutta jotenkin ne valkoiset tulppaanit nyt iski. Hihii, oonkohan lukenut tuota tulppaaneille naureskelevaa postausta, täytyypä käydä! Sannalta kuulin tuon blogitulppaanit-ilmauksen silloin meillä, mutta se on varmaan jo vakiintunut termi sekin!

  VastaaPoista
 11. Kaunis maljakko. Ja tulppaanit on aina nättejä, blogeissa tai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne tulppaanit nättejä, kuten leikkokukat musta aina. Ne vain kohottavat tunnelmaa kummasti!

   Poista
 12. Apua, missä mun Cumulus on, jossain varastossa muuttojen jäljiltä! Sain sen ylioppilaslahjaksi - aito vintage-kapistus siis. Täytyypä kaivaa esiin asap, onhan se nyt hieno! Hyvä löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hienoa, sehän on sitten aito vintagea! Silloin, kun minä pääsin ylioppilaaksi, oli Kalevala-korut ja teema-astiastot SE lahja. Niin ja Aalto-maljakot tietty :)

   Poista
 13. Ahhhhhh. that vase is lovely!!! Love the shape... and that fresh tulips!! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks S! I've been searching for the vase for a while, so I was happy to find it :)

   Poista
 14. Niina, mä sain myös Aalto-maljakon ja Kalevala-korun! :D Musta tuntuu, että se Cumulus ei ollut silloin ihan mieluisin lahja, mutta antaja varmaan ymmärsi sen klassisuuden päälle paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitko! :D No hyvä, että maailmankirjani eivät nyt tuon enempää järkkyneet! Cumulus on tullut tosiaan joltain muotoilua arvostavalta ihmiseltä. Abina arvostin itse eniten käteislahjoja, mutta eipä niistä ole mitään muistoa jäänyt, mihin lie käytetty?

   Poista
 15. Oikein sievä maljakko on! Minä täällä tutustelen tre blogeihin ja täältähän löytyi ihanat sivut! Tulen taas seuraamaan.. Jos vain haluat niin käy toki vastavierailulla blogissani www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Amada, kiva kun löysit. Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!