sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Korkkarilla blogimuijien kanssa

Oli vähän jänskä viikonloppu, sillä sain kutsun bloggaajien Kolutaan korkkari -tapahtumaan, jonka Sateenkaaria ja serpentiinä -blogin Laura ja Mintunmustaa-blogin Silja Maaria olivat järkänneet. Pääsin Lempäälästä Retromodernin Suvin kyydissä, ja matka sujui paikallista rankkasadetta lukuun ottamatta leppoisasti. Meikäläisen Helsinki-tuntemushan on melko hataraa, mutta navigaattorin voimin taapersimme Korkeavuorenkadulle, jolle päivän tapahtuma pääosin sijoittui.

Ensimmäinen kohde oli Pore Helsinki, jossa saimme ihanien tuotteiden lisäksi nautiskella mehusta ja fetapiirakasta. Kahvilla kävimme Succès-kahvilasta, jonka tunnelma oli kotoisa ja korvapuusti iso ja herkullinen. Seuraavaksi piipahdimme Helsinki Second Handissa, joka on melkoinen aarreaitta. Mitään en sieltä tällä kertaa ostanut, mutta onneksi kameraan saa poimittua kauniita esineitä siitä huolimatta.

Mukana oli monia suosikkibloggaajiani, ja löysin myös uusia tuttavuuksia. Olipa uskottamattoman hauska tavata ihmiset kasvotusten! Mukana olivat:

Auringonkerääjä
Aniliini
Cirkus
Keskeneräinen
Muotoseikka
Retromoderni

Pisaroita
Tekemisenmaku
Villa Lumi

P.S. Alimman kuvan Pore Helsingissä myytävät sormukset nimesimme jo blogisormuksiksi. Katsotaan miten lähtee somessa liekkeihin ;)

P.P.S Tästä reissusta on luvassa vielä kaksi postausta. You have been warned! 
 


I was invited to a fun blog meet in Helsinki. We got to visit lovely design stores, drink coffee and get aquainted with my favorite bloggers! The other blogs are mentioned in links above, take a look, they are golden :)

18 kommenttia:

 1. Oli todella kiva tutustua sinuun, ja olipa hauska ja antoisa päivä! Tätä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin VIlja, ihan mainiota oli tutustua :) Ja sopivasti jäi eilisestä sellainen nälkä, että teitä ihmisiähän olisi tavattava uudestaan!

   Poista
 2. Hauskaa! :) On se Helsinki secondhand kyllä aika mahtava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ollut koskaan käynyt ja kuljeskelin vaan ihmetellen ympäriinsä. Ihan mainio paikka!

   Poista
 3. Blogisormukset :D

  Ihanaa kyllä, kun joku jaksaa järjestää tällaisia.
  Parhautta on nähdä ihmisiä ruutujen takaa ja tutustua. Näitä lisää tosiaan -
  Pitää varmaan suunnitella jotkut puutarhajuhlat meille kesäksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan millainen ilmiö noista sormuksista vielä tulee, kepillä jäätä :D Oli kiva porukka ja tosiaan hauskaa, kun näkee blogeista tuttuja "kirjoitettuja" ihmisiä ja heidän tapansa puhua ja olla ihan livenä. Puutarhajuhlat on erittäin kannatettava idea :)

   Poista
 4. Ihan mahtavaa oli. Kiitos seurasta. Toi aarreaitta oli kyllä sellainen, että mua jäi harmittamaan etten edes yhtä lautasta ostanut. Niin noh, kassi repeili jo muutenkin. Puutarhakemut tottakai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seurasta itsellesi. Ensi kerralla sun pitää niitä lautasia kyllä hakea, brittityylinen lautanen ja muuten moderni kattaus kuulosti tosi hyvältä!

   Poista
 5. Teillä on ollut kyllä ihanalta kuulostava päivä! Harmi kun piti mahatauti iskeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et päässyt, mutta jatkosuunnitelmia kovasti viriteltiin, eli ensi kerralla :)

   Poista
 6. Hei mahtavat kuvat Niina! Nyt mun on ihan pakko saada uusi kamera. Olipa tosi kiva nähdä. Päivän parasta antia oli kun päästiin turisemaan pöydän ääressä. Toivottavasti pian kehitellään jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! Pöydän ääressä turinointi oli kyllä mahtavaa. Ehdottomasti pitää tavata uudelleen :)

   Poista
 7. Ääni puutarhajuhlille! :) Oli kyllä niin kivaa, että tästä tämmöisestä täytyy tehdä tapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkinen huutoäänestys on käynnissä puutarhajuhlien puolesta :D Lisää tätä, ehdottomasti!

   Poista
 8. Blogitapahtumat ja tapaamiset on ihania.
  Meilläkin olli lauantaina aivan ihastuttava tapaaminen yhden bloggaajan kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ei sitä muuten varmaan jaksaisi blogia pitää, jos ei tapaisia kanssasisaria. Kävinkin kurkkaamassa sun postauksen blogitapaamisesta, vaikutti sekin ihanalta :)

   Poista
 9. Hei täällä ollaan päivästä vieläkin ihan hymykorvissa :) Kiitos ihanasta seurasta, oli kiva ku tulit. Seuraavan kerran jäät sit yökylään. ps. muista insta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Ihan energisoiduin tästä reissusta, tosi hyvä fiilis mulla vieläkin :) Insta on mielessä päivittäin :D

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!