sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tästä hyvä koti! Osa 1

Olisiko tässä uusi urani? Kiinteistövälittäjä tai sisustuslehden toimittaja. Pääsin kuvaamaan kässäkerhomme erään daamin myyntiin tulevaa omakotitaloa. Osa näistä kuvista tulee siis myynti-ilmoitukseen. Voin sanoa, että ilo oli minun puolellani. Ensinnäkin tämä koti on viihtyisä ja tyylikäs, eikä ollut vaikea löytää imartelevia kuvakulmia. Lisäksi tämä oli niin kivaa puuhaa, että olisipa hauska tehdä lisää. Näissä kuvissa siis asunnon keskikerros ja kellarikerros. Toisessa osassa esittelyssä yläkerran.

Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun 1950-luvun  rintamamiestaloa etsivän henkilön, minulle voi laittaa viestiä. Välitän kyselyt eteenpäin. Tämä talo sijaitsee siis Tampereen kupeessa, Lempäälässä (Uusi-Eurooppa).


Looking for a new home? I got to take some pictures of this lovely home that is also for sale. Loved taking pictures of this house because it is so stylish and comfortable at the same time. So if you know anyone looking for a three-storey house from the 1950's, send me a message.  I would love to do more of this type of photography, so much fun! These pics ferature the ground floor and the basement and in part two you'll get to see to second floor.

12 kommenttia:

 1. Kuvaaminen olis kiinteistövälittäjänä itselle kivointa ja erilaisissa asunnoissa kiertely, mutta sitten jonku hankalan kohteen myyminen... Hyvät kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Enhän minäkään mitään myydä haluaisi vaan tsekkailla asuntoja ja kuvata niitä :)

   Poista
 2. Kivan näköinen asunto! Hyviä kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Oli hauskaa puuhaa ja etenkin, kun joku oli jo siivonnut asunnon valmiiksi, eikä kukaan keskeyttänyt kertaakaan ;)

   Poista
 3. Hyviä kuvia, kyllä noista mielenkiinto herää :). Myyntikohteiden kuvaaminen voisikin olla kivaa, jos joku muu hoitaisi sen myymisen ja puhelinliikenteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Just se myyminen ja puhelinliikenne ei ole mun heiniä. Ei musta ehkä koskaan tule kiinteistökuningatarta :D

   Poista
 4. Terve!

  Meillä on hakusessa talo ja tämä hieman herätti kiinnostusta. :) Meille voisi laittaa tästä lisätietoja ( tontti, piharakennukset, hintapyynti, mahdollisesti lisäkuvia yms) osoitteeseen plaquerat at hotmail.com

  Kiitän jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitokset kyselystä! Välitin myyjälle sähköpostiosoitteesi ja laitan tänä iltana blogiin lisää kuvia talosta :)

   Poista
 5. Tervetuloa meille ottamaan asunnon myyntiluvat uudestaan. Kuvat otti ammattikuvaaja ja niistä tuli ylivalottuneita ja kamalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole totta, tosi karua! Mutta jos oikeasti tarvetta, niin laita vaan sähköpostia ;)

   Poista
 6. U did a good job on all the photos! The house looks really nice.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, love! It was easy to take photos in such a beatiful space.

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!