lauantai 21. maaliskuuta 2015

TRE-blogit Facebookissa

Nyt tuli ilmoille hauska projekti, jossa olen itsekin saanut olla osallisena. Retromoderni-blogin Suvi on puuhaillut tamperelaisille blogeille oman FB-sivuston: TRE-blogit. Tamperelaiset bloggaajat voivat linkittää sinne postauksiaan ja lukijat löytävät kerralla kokoelman manselaista blogitarjontaa.

Tässä ohjeet bloggaajille:
Jos kirjoitat blogia Tampereella tai lähikunnassa, voit linkittää postauksesi aina myös TRE-BLOGIT -sivustolle. Eli laita linkkivinkki meiliin (treblogit@gmail.com), niin Suvi linkittää sen sivustolle.

Lähetä sähköpostiin se meiliosoitteesi, jolla kirjaudut Facebookiin. Siten pääset itse lisäämään postauksia, kunhan sinut on lisätty editoijaksi. .

Ja lukijat ja muiden paikkakuntien bloggaajat, käykäähän tykkäilemässä Facebookissa, parissa päivässä on tullut jo yli sata tykkäystä!

P.S. Se minun pikku osuuteni oli alla olevan kansikuvan ja logon suunnittelu :)


A new Facebook page gathers together blogs from Tampere, my home town. And I got to design the logo and cover picture for the site. Go have a look in Facebook! TRE-blogit.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Onhan se sellaista askartelua, kun ei ole alan koulutusta! Mutta sellaista DIY-meininkiähän tämä bloggaus on :)

   Poista
 2. Tykkään logostamme tositosi paljon! Huippua! Täytyy varmaan miettiä uusiksi vähän konseptia, sillä eteen on ehtinyt tulla sitä sun tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mitäs siellä on tullut eteen ;) Mutta tässähän tämä sivuston toiminta ja konsepti muotoutuu varmaan pikku hiljaa. Mietin, että oliko TRE-blogeissa määritelty blogien aihepiiriä? Lifestyle- ja sisustusblogeja?

   Poista
  2. Ei , mutta nyt varmaan ois heti alkuunsa syytä se pävittää, sillä tosiaan eteen tullut jos jonkin moista ja pidätän oikeuden kyllä itselläni siinä, keitä hyväksyn, valitettavasti.

   Poista
 3. Terhin kanssa samaa mieltä, hienon logon olet tehtaillut.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä hauska juttu tuo sivusto, minä olen löytänyt jo monta uutta seurattavaa. Ja kiitos kehuista!

   Poista
 5. Hieno logo kyllä! Kirjoitin juuri juttua sivustosta blogiini ja viittasin sivuusi nimellä Sula mahdottomuus. Onneksi kävin tarkistamassa, olen tässä naureskellut itselleni ja mokalle vartin verran. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, joo tuo voi mennä helposti sekaisin. Eipä se niin vakavaa ole :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!