lauantai 4. huhtikuuta 2015

Silmäniloa ilmaiseksi

Pääsiäisrentoilun lomasta laitan vielä viimeiset otokset viime viikonlopun Helsingin reissulta. Kyllä ne kauniit esineet vaan tuovat iloa, eikä niitä aina tarvitse ostaa, kun voi kuvata. Sisustuskaupoilla käytiin blogisisarten kanssa, ja nämä olivat kaikki uusia tuttavuuksia minulle: Tikau, Anton & Anton,  Armas Design  (Vuorimiehekatu), OVVN (Iso Roobertinkatu) ja Vitra Store (Yrjönkatu). Mobilen ja rottinkipeilin ottaisin heti meille kotiin, jos olisi tilaa. Ja kyllä nuo ihanat paperivalaisimetkin kutkuttivat. Unohdin ihan mainita, että kävimme syömässä Latva Barissa: maukkaita sapaksia ja hyvää viiniä. Suosittelen kokeilemaan!

Hyvää pääsiäisen jatkoa, ihmiset!


Some lovely items in interior decor stores in Helsinki. Luckily I don't have to buy every beautiful item, because my camera captures it all for me! I do love the mobile, the paper lamp shades and the mirror in the last pic.

8 kommenttia:

 1. Oispa ollut iso lompakko mukana 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä :D Hyvää pääsiäistä teidän poppoolle!

   Poista
 2. Oi mitä herkkuja oot kuvannut. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa kuvailla ajan kanssa näitä herkkuja. Mukavaa pääsiäistä teillekin!

   Poista
 3. Mielettömän kivoja ja inspiroivia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katjuska! Ihan sitä itsekin inspiroitui kun kierteli itselleen entuudestaan vieraita sisustusliikkeitä.

   Poista
 4. Isoa lompakkoa mäkin kaipailisin. Mä kävin jo toistamiseen ihastelemassa Poreessa sitä huopamattoa - oli sinisävyisenä myös. Ja Vitralla sitä suurta Knot kangastaulua. Voittaisipa lotossa. Lottoaisipa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta musta on myös niin kiva se, minkä sinäkin mainitsit, että nyt mulla noi kaikki ihanat roikkuu täällä blogissa esillä, kun kotona ne eivät mahdu olemaan!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!