lauantai 20. kesäkuuta 2015

Autuasta

Se oli oiva juhannusaatto. Sääennusteista huolimatta ei satanut koko ajan, aurinkokin pilkahti ja nautimme luonnon rauhasta. On se vaan niin kiva, kun on ihan oikea kesäpaikka! Pikkupojat kiertelivät tiluksia ja nelivuotias kävi papan kanssa potkiskelemassa traktorin renkaita. Ja katsokaa, istutuslaatikoissa oli ihan oikeita kasveja! Miten voi pieni siemen sisältää niin paljon tietoa, sieltä se vain osaa kasvattaa  oikeanlaisen verson. Ja naapurin lehmiäkin kävin moikkaamassa. Voi autuus tuota maalaiselämää! 11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hyvä tunnelma. Heitän Niina sulle myös muistoja joista en luovu koskaan haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piia! Ja kiitti haasteesta, piti oikein heti alkaa pohtia, että mitähän luovuttamattomia muistoja mulla olisi :)

   Poista
 2. Mukavaa juhannusta! Kivaa kesätunnelmaa kuvissa, vaikka kelit nyt on mitä on. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oli taas kiva pitkästä aikaa kuvailla, kun luonto suorastaan inspiroi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, herneet ovat suuria suosikkejani. Niitä mummovainaakin aina kesäisin tuolla maatilalla istutti, kun oltiin lapsia :)

   Poista
 4. Ihanaa juhannuspäivän iltaa sinne :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi mitkä kesäkuvat <3

  Peukku istutuslaatikon aikaansaannoksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, oli aikas ihanaa :) Istuttiin pellonlaidassa ja paistettiin makkaraa. Sisarusteni istutuslaatikot olivat paremmalla mallilla kuin omat, mutta istutinkin viikon verran jäljessä. Mutta mullakin puski sieltä hernettä ja salaattia jo ihan täysillä!

   Poista
 6. Maalaiselämä vaan on niin ihanaa. Hienot istutukset, minulle ne ei vaan onnistu millään:) Komia lehmä siellä kurkistelee!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!