perjantai 19. kesäkuuta 2015

Mökkitunnelmaa (kohti)

Tervehdys. Bloggaaminen on jäänyt lapsipuolen asemaan, kun kiirettä pitää elämässä. Tässä välissä kävin juoksemassa elämäni toisen puolimaratonin. Aikatavoite ei ihan täyttynyt, mutta sain 7 minuuttia silpaistua ennätyksestä pois. Jospa vielä tänä kesänä pääsisi alle kahden tunnin.

Mökkiremonttikin on pysähtynyt alkumetreillä, sillä ensin pitäisi saada vähän tyhjennystä. Tässä siis perintömaatilan alkutilanne, paljon on vielä tavaraa tyhjennettävänä. Kaksi ensimmäistä kuvaa on alakerran olohuoneesta/ruokailutilasta. Vihreä seinä saattaa saaa uutta maalia pintaan ja uusi sohva on tarkoitus tuoda vanhan punaisen tilalle. Loput kuvat ovat yläkerrasta, missä on paljon karsittavaa. Puupaneelikatto on ihana ja siihen ei kosketa. Mutta ruskeankeltainen värimaailma kaipaa kyllä raikastusta. Seuraavat kuvat saan toivottavasti yläkerran tyhjistä huoneista!

Hyvää juhannusta ihmiset! Meilläpäin on luvassa perinteisen koleaa keliä :)


 

11 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti sohvasta ja vihreästä seinästä, mutta kaipaa raikastusta. Ilmoittele ku oot mökillä niin hilpasen pyörällä skumppapullo kilisten

  VastaaPoista
 2. Joo, äitini aikoi kunnostaa sohvaa, talon ilmeeseenhän se sopii, mutta jouset eivät ihan kunnossa enää :) Joo, laitan sulle viestiä, varmaan ensi viikollakin käydään, jos on säitä!

  VastaaPoista
 3. Vähän tyhjennystä :) ihanan positiivinen.
  Kyllä näyttää mielenkiintoiselta projektilta.

  Onnea puolimaratonsaavutuksesta. Mun tavoite ois olla kuolematta jos moisen vetäisisin ;) sun aika on kyllä ihan huikee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko suhtautua stoalaisella tyyneydellä, kun itse en saa edes tavaroihin koskea. Helpompi olisi tyhjentää, jos ihmisillä ei olisi tunnesiteitä tavaroihin :)

   Kiitos, mun aika oli nyt vähän päälle 2.07 ja olin kyllä tyytyväinen, kun juoksu ei oikein kulkenut. Monta kertaa meinasin pysähtyä, mutta hirveällä sisulla onnistuin vetämään juoksulla maaliin asti. Mutta koukkuunhan tuohon kyllä jää!

   Poista
 4. Vau, mä oon niin kade teille, jotka jaksatte juosta :) Projekti näyttää mielenkiintoiselta :) Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se melkoinen urakka treenata tuolle puolikkaalle. Mutta täydellinen syy pakottaa itsensä lenkille :)

   Poista
 5. Mahtavan näköistä tavaraa teidän mökillä, siitä tulee hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Anneli. Aika hiljaa hyvä tulee, paljon on tekemättä, mutta intoa riittää!

   Poista
 6. Ihana hella :)

  Mä odotan todella innolla tän projektin edistymistä. Mahtava nähdä mitä kaikkea keksitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin niin odotan edistymistä, joka tulee olemaan suhteellisen hidasta. Mutta hauska oli isäpapan kanssa kierrellä ja miettiä uudistuskohteita. Kaikki olemme ihan innoissamme :)

   Poista
 7. Näyttää ihan huippu paikalta!! Voi vitsi, mahtavat nuo taulurykelmät seinillä! <3

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!