maanantai 20. heinäkuuta 2015

Nahkatuolista sanottua

Enpä ole viime aikoina kirpputorilta ostanut huonekaluja, lähinnä tilanpuutteen vuoksi. Sitten yhtäkkiä viikon sisään täräytin sekä uuden nahkasohvan että kuvissa näkyvän nahkatuolin. Tämä ihanuus maksoi 19 euroa. Esikoiseni tiukka analyysi tuolista: "On siinä ihan hyvä istua, mutta se on aika ruma." ja "Iskä yllättyy, mutta ei hyvällä tavalla". Näin. Ajattelin vielä puhdistaa nahan Marseille-saippualiuoksella. Aiempi postaus Marseillen ihmeitä tekevistä voimista täällä (klik). Minä kyllä sanon, että se on aika lailla täydellinen!
24 kommenttia:

 1. Ihanan analyyttiset kommentit. Makee on tuoli!

  VastaaPoista
 2. Mäntysuovan ja villan yhdistelmälle allergisena, tein aikoinaan käsiksessä huovutusliuoksen marseillesaippuasta. Toimi yhtä hyvin, mutta valmiin hatun tuoksu oli miellyttävämpi ;) Marseillesaippuasta on moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, sitä voisi siis käyttää huovuttamiseenkin. Täytyypä pistää korvan taakse, tuota en tiennytkään Marseillesta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös vaan, mua naurattaa vieläkin, kiteytyi niin paljon viisautta noihin kommentteihin :D

   Poista
 4. Iskä yllättyy :D heh, repeilin näille lasten kommenteille. Veikeä, tällaiseen pyörälliseen en olekkaan törmännyt. Värikin kivempi kuin sellainen tummanruskea. Nyt sai palli (vai oliko niitä kaksi...) kaverin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan on samaa henkeä kuin palleissa. Niitäkin ollaan jatkuvasti häätämässä meiltä, mutta minä sanon, että ei koskaan!

   Poista
 5. Rumankaunis ja bonuksena pyörät. Iso peukku hyvälle löydölle!

  VastaaPoista
 6. Ihana esikoinen :D Hyvä tuollainen suora veto. Ei mitään kaartelevaa "aika persoonallinen" tms, vaan suoraa tekstiä.

  Tuoli on makee ja väri upea. Hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kommentoin hänelle, juurikin tuota, että "Poika, tykkään sun tyylistä ilmaista mielipiteesi" :D

   Poista
 7. Onpa upee! En ole koskaan tuollaista nähnyt. Olen kans yrittänyt hivuttaa meille jostain vanhaa ruskeaa nahkasohvaa, mutta ehdotukset eivät ole saaneet hyväksyntää… ehkä pitää täälläkin järjestää yllätys :D Ihan mahtavat kommentit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maija! Jotenkin oli vaan pakko saada tuo kotiin. Ei varmaan olisi saanut hyväksyntää, jos olisin asiaa etukäteen tiedustellut miesväeltä :)

   Poista
 8. Aivan ihana! Hymyilyttaa koska meilla oli kotona vahan tuon nakoinen tuoli nuorempana ja mie niin inhosin sita... Nyt ottaisin innolla sen. Terkkuja sinne serkulle : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkähän teidän nahkatuoli on kadonnut! Nyt olisi juuri kysyntää tuollaisille 80-90-luvun tyylille. Terkkuja takaisin, serkku!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!