torstai 2. heinäkuuta 2015

Pohjoisen helmet

Kävimme poikain kanssa pohjoisessa pienellä mökkilomalla. Aina yhtä ihanaa: mummoa moikattu ja vanhempien kanssa turistu, setämiehen kalansaalista ihailtu. Paljon luontohavaintoja: oli porot, kettu, orava, sudenkorento ja tuhat sääskeä ja mäkäräistä (ei niin kiva). Perinteisen kyläkauppavierailun lisäksi pääsimme veneretkelle läheiselle joelle. Toivottavasti näistä kuvista välittyy jotain siitä pohjoisen hienosta tunnelmasta.8 kommenttia:

 1. Kiitos kun jaat näitä. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Terhi. Pitkästä aikaa teki mieli kuvata. Meillä kotona ei kuvailu onnistu, kun on julkisivuremontin takia niin hämärää...

   Poista
 2. ..niin ja tuo aaltojen kohina ja pikkulintujen sirkutus rannassa. Aikas kivaa.

  VastaaPoista


 3. Mäkin tahtoisin mökkilomalle pohjoiseen. Erityisesti kesäaikaan. Minähän vuonna saan aikaiseksi suostuteltua Jannen lämpimän loman sijasta ylös päin ja mieluiten jäämerelle saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä haaveilen Pohjois-Norjasta. Ehkä ensi kesänä pakkaan poikaset asuntoautoon ja suuntaan Jäämerelle. Koeta nyt sinäkin suostutella sitä Jannea :)

   Poista
  2. Monet tuttumme ovat lasten kanssa tehneet reissuja Pohjois-Norjaan. Itse en tykkää pitkistä automatkoista mutta ne maisemat olisi kiva nähdä.

   Poista
 4. Rennon kuuloista ja näköistä menoa :) Ihana tuo verkkokuva!!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!