lauantai 8. elokuuta 2015

Maalaustalkoiden ammattilainen

Hyvänen aika. Onpa aikaa vierähtänyt. Mutta onneksi porukat ovat olleet ahkerina mökkirempassa niin minullakin on jotain raportoitavaa :D Itse olen melkein saanut tyhjennettyä yhden yläkerran huoneen ja maalauspuuhiin päästään jo ennen ensipakkasia. Talon seinää harjattiin jos jonkinmoisilla välineillä, mutta koneelliseksihan se sitten lopulta meni. Maalaustalkoothan ovat edenneet niin, että muut ovet tehneet hommia ja minä olen pomputtanut jälkikasvua trampoliinilla. Ja välillä hain kyllä evästä marjapuskasta. #hyvätytär. Mökkimuutoksesta olikin muuten jo kuva Instassa. KYLLÄ!!! Tämäkin dinosaurus liittyi vihdoin sinne. Etsipä sulamahdollisuus niin minäkin löydän sinut!

Renovations at the summer cabin are proceeding. No thanks to me! I've jsut been bouncing the boys on the trampoline and admiring hard workers. And you can also follow me on Instagram, just find sulamahdollisuus.

14 kommenttia:

 1. Tämäkin dino meinasi liittyä instaan lähiaikoina uuden puhelimen myötä. Ehkä.
  Hyvä väri, sama kuin meidän talossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla sama. Uusi puhelin mahdollisti. En kyllä meinannut, mutta sitten yhtenä iltana huomasin näpytteleväni itseäni sinne. Näin kahden päivän kokemuksella aika kivaltahan se Insta vaikuttaa.

   Eikö olekin hyvä väri. Meinasivat ensin punaiseksi, mutta tykkään tuosta rauhoittavasta sävystä!

   Poista
 2. Hieno muutos! Täälläkin tehdään kaikki liikenevät ajat pihalla hommia. Mulla on jo ihan kädet rakoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän työväelle terveiset! Tuolla olisi vaikka kuinka paljon pihahommia, välillä pääsen irtautumaan kasvimaata pöyhimään, mutta kyllä tuo nelivuotias on vielä aikamoinen takiainen, joka torpedoi mun suunnitelmat. Jos on kädet rakoilla, olet ainakin saanut paljon aikaiseksi. Sekin on hyvä tunne :)

   Poista
 3. Upea lopputulos! Löysin sut instassa ja säkin löysit mut :) Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, myöhässä näitä kommentteja läpikäymässä. Joo, Instassa nähdään :)

   Poista
 4. Siis härregyyd mikä muutos. Tosi upea. Meillä on remppailtu myös paikkaa jos toista. Ylpeänä itseensä voi aamulla palata lomalta töihin kun paljon on saatu aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Nanni! Minäkin tykkään, kun saa aikaiseksi. En ole tosi pitkään aikaan saanut itse rempattua mitään, kun oma asunto on jo aikalailla käyty läpi. Mutta tuonne mökin yläkertaan olis tarkoitus pian mennä sutimaan :)

   Poista
 5. No nih, siellä on oltu tositoimissa, hyvältä näyttää. Insta vie mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä en oo ollut ahkerana, paitsi ahkera katsoja :) Insta on kyllä niin hauska!

   Poista
 6. Oho. Ai muitakin muinaisjäänteitä vielä oli..mut kohta mä oon ainoa.
  Ootko jo instakoukussa ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin pienen koejakson jälkeen sanoa, että pientä koukkuuntumista havaittavissa! Hauskinta on, kun ihmiset ympäri maailmaa tykkäilevät kuvista ja pääsee sitä kautta kurkkimaan miten he näkevät maailman :)

   Poista
 7. Jee - peukku sekä remontille, että installe ♥

  Hyvin sanottu tuo mitä vastaat Ilonalle instasta. Se tosiaan on mahtavaa, että pääsee näkemään miten muut näkee maailman. Kuin minimatkoille pääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mähän olen ihan Insta-koukussa jo. Se on vaan niin hauskaa. Nyt ymmärrän mistä se kaikki kohkaus Instasta on johtunut, hihii :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!